Стали відомі імена нових зіркових тренерів "Голосу країни-7"

Стали відомі імена нових зіркових тренерів "Голосу країни-7"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Новими тренерами проекту стануть Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль.

Днями телеканал "1+1" розпочав знімання "сліпих прослуховувань" сьомого сезону вокального проекту "Голос країни".

Новими тренерами проекту стануть український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів проекту співачці Тіні Кароль і шоумену і продюсеру Потапу.

"Наші учасники, тренери, ведучі, глядачі і ми всі - велика команда. Ми - покоління вільних людей. Це проект про тих і для тих, хто любить життя і вірить у зміни на краще, хто робить усвідомлений вибір. Цього сезону ми говоритимемо про найважливіші речі, любити і бути щасливими, надихати й надихатися, ділитися цими емоціями через музику", - говорить генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна.

Сюрпризом для глядачів стала участь у проекті Сергія Бабкіна, який відомий українцям як сольний виконавець, актор і музикант, а також учасник гурту 5'nizza.

Сергій Бабкін / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Пісні Сергія Бабкіна співають в кожному сезоні "Голосу країни", і ми давно хотіли співпрацювати з цим талановитим музикантом. Сергій - справжній чоловік, в житті якого найважливіше місце займає не тільки музика, а й сімейні цінності", - продовжує генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна.

Хіти гурту 5'nizza "Солдат", "Стріла", "Ямайка" у стилі реггі, хіп-хоп і фанк знає напам'ять вся молодь України. Перший неофіційний альбом групи був розпроданий рекордними тиражами. Сергій Бабкін також брав участь у творчому проекті Святослава Вакарчука "Брюссель". Зараз музикант активно гастролює з групою, а також сольно. Днями у Києві з аншлагом відбувся його сольний концерт "Избранное электричество".

Сергій Бабкін / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Моє надзавдання - стерти кордони і зруйнувати стереотипи. Сьомий сезон "Голосу країни" повинен кардинально відрізнятися від всіх інших. Я шукатиму голоси, не обов'язково ідеально красиві, але які неймовірно багаті фактурно і рельєфно, які мають весь спектр "кольорів" і "гамма-випромінювань". Я шукатиму голос, який об'єднає в собі кращі якості нашої країни. Він не вимірюється силою і гучністю децибелів, широтою діапазону і точним попаданням в ноти. Голос нашої країни - це почуття, серце і душа, це горе і сльози, це щастя, радість і сміх", - говорить Сергій Бабкін.

Джамала - Народна артистка України, переможниця "Євробачення 2016", що стала національною гордістю і символом нашої країни. Про участь Джамали в сьомому сезоні проекту стало відомо в травні 2016 року, коли відбувся фінал "Голосу країни-6". На сцені проекту співачка зізналася, що щаслива стати частиною найкращого вокального шоу країни. Джамала пообіцяла, що шукатиме унікальні тембри і голоси "поза часом".

Джамала / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Українська співачка і заслужена артистка України Тіна Кароль у четвертий раз сяде у тренерське крісло "Голосу країни". Минулого сезону Інна Іщенко з команди Тіни Кароль стала суперфіналісткою проекту, а її підопічний Антон Копитін здобув перемогу в п'ятому сезоні, отримавши від телеканалу "1+1" кліп, а від свого тренера - пісню і ключі від квартири у Києві.

Тіна Кароль / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Популярний український співак і успішний продюсер Потап стане тренером "Голосу країни" втретє. Співак також є тренером другого і третього сезону "Голос.Діти", який зараз йде в ефірі телеканалу "1+1". Разом з учасниками другого сезону дитячого проекту Потап об'їздив всю Україну з концертним туром "Потап.Діти".

Потап / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Ведучі "Голос країни-7" - незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" на телеканалі "1+1" стартував "Рік "Голосу", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Повʼязані теми:

Наступна публікація