Стали відомі імена перших зіркових тренерів шоу "Голос країни-10"

Стали відомі імена перших зіркових тренерів шоу "Голос країни-10"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Крісла суддів займуть Тіна Кароль і Dan Balan.

Під час знімань "Ночі суперхітів" ведучі святкового концерту Руслан Сенічкін та Людмила Барбір розсекретили імена перших зіркових тренерів ювілейного десятого сезону "Голос країни".

Ними стали співачка Тіна Кароль, яка перемагала у вокальному проєкті чотири рази, та міжнародний артист Dan Balan, минулорічний тренер-переможець.

Прихильників дуже порадувала новина, адже за розвитком їхніх стосунків під час "Голосу країни-9" стежила вся країна, і зіркам неодноразово приписували роман. Раніше співачка жартома казала, що своїми компліментами та подарунками Dan Balan намагається її обеззброїти як суперницю, але харизматичний артист не відступав й продовжував завойовувати серце артистки. Під час одного ефіру він подарував їй маленьку м'яку іграшку кенгуру і назвав Тіну Кароль своїм "Кенгурушем", який відтоді став символом їхніх стосунків.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Під час концерту "Ніч суперхітів" зірки за святковим столом приєдналися до гарної традиції обміну один із одним подарунками. Так, Dan Balan вирішив натякнути Тіні Кароль на продовження їхньої історії та початок вокального проєкту, знову подарувавши їй маленького іграшкового кенгуру.

"В наших стосунках є особливий символ, це "кенгуруш". Він виник на "Голосі країни". Цим подарунком я хочу нам побажати, щоб ми в новому році нарешті знайшли з тобою те, що так давно шукали", - сказав Dan Balan, а ведучі додали, що це було найромантичніше побажання.

Своєю чергою, Тіна Кароль теж підготувала для співака сюрприз. Вона презентувала йому маленьку коробочку на кшталт тих, у яких дарують ювелірні прикраси. Співак пожартував і сказав, що він згоден, вирішивши, що всередині каблучка, яка символізує якесь освідчення. Втім, у коробочці була прикраса у вигляді ключика.

"Можливо, це ключ від серця Тіни, тоді я на нього довго чекав. Це багато що значить для мене", - прокоментував подарунок Dan Balan.

Приємним сюрпризом також стала інформація про дату прем’єри проєкту. Так, телеглядачі каналу "1+1" побачать перші випуски "Голосу країни-10" вже 19 січня.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Імена інших тренерів поки що лишаються таємними, але продюсери інтригують змінами, адже ювілейний сезон обіцяє бути особливо потужним. "Голос країни-10" стане головною битвою епохи за найкращих вокалістів. Хто приєднається до нового тренерського складу, стане відомо вже скоро.

Нагадаємо, відкриті кастинги відбувалися всюди по Україні, і зовсім скоро розпочнуться знімання сліпих прослуховувань.

Повʼязані теми:

Наступна публікація