Стали відомі перші подробиці підготовки нового розважального шоу "Маскарад"

Стали відомі перші подробиці підготовки нового розважального шоу "Маскарад"

Стали відомі перші подробиці підготовки нового розважального шоу "Маскарад"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Прем'єра шоу відбудеться восени.

Творці розважального шоу "Маскарад" розкрили перші подробиці підготовки нового масштабного проекту, який телеглядачі телеканалу "1+1" побачать вже цієї осені.

У шоу візьмуть участь дві зіркові команди, які змагатимуться одна з одною, щоб вгадати, хто з відомих особистостей ховається під маскарадним костюмом. Учасники зіркових команд не лише намагатимуться вгадати якомога більше зірок, схованих під образами, але й змагатимуться між собою у конкурсах, виборюючи право першим назвати ім’я учасника у фантастичному костюмі та отримати перемогу у шоу.

Творці проекту розповіли, що маскарадні костюми розкриватимуть таємниці зірок, адже будуть не просто вигаданими фантастичними образами, а відповідатимуть певним рисам характеру та відкриватимуть особисті деталі про селебріті, які приховуються під ними. 

Це зовсім нове, видовищне шоу на українському телебаченні. Глядачі побачать протистояння, яке виникне між найяскравішими зірками шоу-бізнесу, та дізнаються багато нового про відомих особистостей, які ховатимуться під фантастичними костюмами. Адже їхні маски – не просто карнавальні образи, це alter ego власника. Кожен костюм унікальний та відображає характер, емоції зірки, яка сховалась всередині. І це буде слугувати невеличкою підказкою для зіркових команд та глядачів

зауважив Володимир Завадюк, керівник управління Big Entertainment Shows "1+1 Продакшн".   
Володимир Завадюк / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Наразі над створенням фантастичних костюмів працює команда з 20-ти стилістів, кравців та технологів на чолі з керівником групи стилю телеканалу "1+1" Ольгою Слонь.

Спеціально для нового видовищного шоу побудують високотехнологічну сцену, яка допоможе глядачам у залі та біля телеекранів сповна зануритися в атмосферу маскараду.

Завдяки панорамному розташуванню світлодіодних екранів, глядачі зможуть максимально зануритися в дійство на сцені. Головний екран напівкруглої форми, буде рухатись на сцені і відкривати глядачам наших артистів-персонажів. Не виключено, що глядачі побачать віртуальних гостей та інші діджитал-сюрпризи

заінтригували режисерки-постановники шоу
Фото: пресслужба каналу "1+1"

Користувачі у соціальних мережах каналу вже бурхливо обговорюють, хто із зірок та відомих особистостей може стати учасником зіркових команд, а хто – сховатись під маскарадним костюмом. Так, користувачі припускають, що у "Маскараді" з’являться Тіна Кароль, Дан Балан, Потап, NK, Дар’я Петрожицька та інші зірки "1+1". Також існує версія, що у новому шоу телеканалу "1+1" навіть може з’явитись іноземна зірка.

Нагадаємо, шоу "Маскарад" є адаптацією румунського формату Mysteries in the spotlight, який був презентований 2012 року та успішно адаптований у багатьох європейских країнах. 

Нове розважальне шоу глядачі телеканалу "1+1" зможуть побачити вже цієї осені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація