Стало відомо, хто замінить Володимира Зеленського у проектах студії "Квартал 95"

Стало відомо, хто замінить Володимира Зеленського у проектах студії "Квартал 95"

Євген Кошовий / Фото: Студія "Квартал 95"

Перший виступ колективу без свого лідера відбудеться вже за тиждень у Туреччині.

Після перемоги на виборах президента України лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський залишить проекти, в яких багато років був режисером-постановником, ведучим і актором.

А замінять беззмінного керівника колективу вже відомі глядачам зірки "Кварталу". Так, новим ведучим "Ліги сміху" стане Євген Кошовий, який також є одним з тренерів цього проекту, створеного студією "Квартал 95". Але оскільки одночасно тренувати і вести програму Євген не зможе, місце тренера в його команді посяде інший суддя. Хто саме, вирішать самі хлопці – до четвертого етапу п'ятого сезону з двох команд Кошового дійшла збірна Кременчука. Перші ігри з новим ведучим відбудуться вже 23 і 25 травня у МЦКМ (Жовтневий палац).

У найпопулярнішому і найбільш тривалому проекті студії – "Вечірній Квартал", який неодноразово визнавався "Найкращою гумористичною програмою" країни, також з'являться нові, але вже знайомі телеглядачам обличчя. Це учасники команди "Дніпро", актори і ведучі – Ігор Ласточкін і Юрій Ткач.

Ігор Ласточкін / Фото: Студія "Квартал 95"

Також в нових записах програми візьме участь актор Improv Live Show Володимир Шумко.

Володимир Шумко / Фото: Студія "Квартал 95"

Крім цього, на постійній основі до складу акторської трупи "Вечірнього Кварталу" вже офіційно увійшов Володимир Мартинець (капітан команди "Стадіон "Діброва", найкращий актор "Ліги сміху" за підсумками 4 сезону). Хлопці вже взялися до репетицій, оскільки перші знімання за їхньою участю відбудуться зовсім скоро.

Юрій Крапов і Володимир Мартинець / Фото: Студія "Квартал 95"

В рамках 15-го ювілейного фестивалю "Весело", організованого студією "Квартал 95", у Туреччині відбудуться записи нових випусків "Вечірнього Кварталу" (3 травня) і "Жіночого Кварталу" (5 травня). До слова, в цих програмах Володимир Зеленський також виступав режисером-постановником. Надалі постановкою номерів "Вечірнього Кварталу" будуть займатися Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Юрій Ткач / Фото: Студія "Квартал 95"

Що стосується проекту "Розсміши коміка", в дитячій версії Володимира замінив Юрій Ткач, знімання за його участю вже відбулися, а програма була в ефірі "1+1". А ось хто посяде місце Володимира у дорослій версії, стане відомо ближче до знімань нового 16-го сезону проекту, який запланований на осінь.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація