Стало відомо, хто зіграє головну героїню серіалу "Моя улюблена Страшко"

Стало відомо, хто зіграє головну героїню серіалу "Моя улюблена Страшко"

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Роль Насті Глушко втілить молода українська акторка Ірина Поплавська.

Телеканал "1+1" активно працює над прем'єрою нового українськомовного серіалу "Моя улюблена Страшко" - адаптацією всесвітньо відомого колумбійського серіального формату Betty la fea або Ugly Betty.

Сьогодні стало відомо, хто виконає головну жіночу роль у серіалі. Роль Насті Глушко втілить молода українська акторка, випускниця майстерні Льва Сомова Ірина Поплавська.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Акторці 24 роки. Ірина народилась в Києві, а перші 20 років жила в Одесі. Виросла в родині лікарів. Закінчила акторську майстерню Льва Сомова. Роль у серіалі "Моя улюблена Страшко" - перша і одразу головна роль акторки.

Ірина прикрасила обкладинку видання "КП в Україні" та вперше дала ексклюзивне інтерв'ю, у якому розповіла про те, як пройшла кастинг у серіал, якою є її героїня та як сама пережила булінг у школі.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Моя героїня Настя Глушко дуже добра, абсолютно чиста душа. Але водночас вона дуже сильна. Від самого початку в неї вже все є, крім усвідомлення і розуміння цього. Десь вона буде дуже кумедна, я б навіть сказала трішки дивна. Моя героїня влаштовується на роботу в косметичну компанію помічницею генерального директора. Вона має зовсім не такий вигляд, як людина з б'юті-індустрії. Попри булінг, на те, що її не сприймають, Настя не втрачає віри в те, що все вдасться. Ми намагаємося показати - можна бути сильнішою за всі неприємності, проблеми, і не можна дозволяти себе зламати. Потрібно просто йти вперед", - ділиться акторка.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Також Іра пригадала особисту історію булінгу, яка багато у чому нагадує ситуацію, у яку потрапляє Настя Глушко у серіалі.

"У школі навчання було для мене пріоритетом номер один. Я добре вчилася, і були моменти, коли не давала списувати однокласникам. У такі моменти до мене не дуже добре ставилися. Це не виявлялося якось фізично, була лише одна ситуація, коли штовхнули і я впала. Більше – словесно, називали ботаном, задротом... Треба просто на старті цих огидних процесів говорити собі, що ти сильніший, що ти володієш ситуацією, а не вона тобою. Тоді людина буде здатна пережити будь-який біль, будь-яку образу і водночас не стати злою", - розповіла Ірина Поплавська.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

"Ми кілька місяців шукали акторку на головну роль. На кастингу дивилися багато відомих прекрасних акторок, але ми хотіли знайти ту дівчину, яка зможе передати всю суть нашої нової героїні. Вона повинна була викликати почуття як сусідська, добре знайома дівчина - трохи наївна, зворушлива, але з твердою життєвою позицією та переконаннями. Коли ми побачили Іру Поплавську, то всі перехвилювалися за неї як за дебютантку, чи впорається вона. Але водночас всі запам'ятали саме її і на кожній зустрічі поверталися до її кастинг-проб. У ній є щось ніжне та магічне, вона рідна та близька, але з незламним характером і вірою у добро. Хоч для акторки це перша роль, вона неймовірно точно передає характер героїні і відповідально підходить до всіх процесів на майданчику. Глядачі "1+1" вже зовсім скоро познайомляться з нашою героїнею і навіть зможуть підписатися на її сторінку в соцмережах", - коментує головна продюсерка фільмів та серіалів "1+1" Олена Єремєєва.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Нагадаємо, що українськомовний серіал буде відрізнятися від оригінального формату. Він відобразить реалії сучасного життя українців у великому місті, їхні проблеми та виклики. У серіалі порушать питання мобінгу (булінг на роботі), сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші. Попри те, що світ стрімко змінюється, суспільство продовжує давати оцінку людині за її зовнішністю. Головна героїня серіалу "Моя улюблена Страшко" власним прикладом покаже, що краса – це не лише зовнішні дані, але й якості, які варто розпізнати з перших хвилин – доброта, чесність, вміння співчувати, відданість. Світ змінюється, а разом із ним – змінюється і героїня.

Над виробництвом серіалу на замовлення "1+1" працює українська кінокомпанія "Кінороб". Генеральний продюсер від телеканалу "1+1" - Максим Кривицький, продюсери - Олена Єремєєва, Дарина Жукова, шоураннерка - Ніна Шуліка.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Продюсери від кінокомпанії "Кінороб" - Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери-постановники - Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор - Ярослав Войцешек. Оператори-постановники - Ярослав Пілунський, Тимофій Аврамчук. Художник-постановник - Андрій Гречишкін.

Нагадаємо, саундтреком до серіалу став новий хіт гурту KAZKA "Красива серцем". Прем'єра відбулася 11 червня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація