Стало відомо ім'я другого тренера "Голос. Діти-5"

Стало відомо ім'я другого тренера "Голос. Діти-5"

Фото: прес-служба "Время и Стекло"

Вдруге подвійне тренерське крісло у проекті займе гурт "Время и Стекло".

Щойно на початку другого прямого ефіру "Голосу країни-9" стало ім'я другого тренера "Голос. Діти-5".

Ведучі проекту Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголосили, що трендсеттери і хітмейкери сучасного шоу-бізнесу, солісти групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив вдруге займуть подвійне тренерське крісло в проекті.

Надя Дорофєєва поділилася враженнями про участь п'ятому сезоні "Голос. Діти".

"Пам'ятаю, вперше я була шалено здивована наживо почути такі потужні дитячі голоси. І думала, що цього разу ми з Позитивом будемо більш підготовлені до зустрічі з талантами. Але не могла уявити, що нове покоління буде з такими найпотужнішими голосами! Впевнена, цей сезон стане культовим. Вже не дочекаюся, коли глядачі побачать в ефірах кожну дитину, яка виходилав і співала як переможець. Неможливо стримати емоції, коли, повертаючись, ти бачиш чудово співає малюка трохи більше мікрофона. Тренерам в цьому сезоні неймовірно складно! ".

Також слова Надії підтримав Позитив.

"У цьому сезоні в шоу прийшли діти нового покоління, які сильніше і крутіше багатьох популярних і визнаних вокалістів. Це дітки - індивідуальності, які вміють самовиражатися і творити по-новому. Їхні голоси сильніше, їхня творчість вагоміше, їхні серця б'ються з думкою змінити світ, розповісти свою історію і поділитися своїми почуттями. У цьому сезоні кожен учасник надихає і радує! Хочеться говорити з ними, почути і дізнатися, як вони відчувають музику, адже за ними майбутнє ", - поділився учасник "Время и Стекло".

У другому прямому ефірі "Голосу країни" виступлять не тільки учасники, тренери проекту, а й інші відомі артисти - гурт  "Время и Стекло", Христина Соловій, Tayanna та аlyona аlyona.

За правилами проекту, в півфіналі у кожного тренера залишиться по два учасники. Після другого прямого ефіру в проекті залишилося 4 фіналіста - по одному з кожної команди, які і боротимуться за звання "Голос країни".

Нагадаємо, що в першому прямому ефірі "Голос країни" Дзідзьо із залу для глядачів оголосив, що стане наставником юних вокалістів.

Ім'я третього тренера стане відомо під час грандіозного фіналу "Голосу країни" 21 квітня. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація