Стало відомо ім'я переможця "Євробачення-2019"

Стало відомо ім'я переможця "Євробачення-2019"

Фото: Associated Press

Фаворит букмекерів виборов перемогу у конкурсі.

Щойно стало відомо, що переможцем "Євробачення-2019" став чуттєвий представник з Нідерландів - Дункан Лоуренс. 

Артист від самого початку був фаворитом букмекерів на перемогу, а після виступу у другому півфіналі відірвався від конкурентів на недосяжну відстань. Перед початком конкурсу ймовірність його перемоги оцінювалася в 21%, а перед фіналом коефіціент був вже 45%, з різницею від другої сходинки у 34 пункти. 

Тобто з впевненістю можна сказати, шо прогнози букмекерів цьогоріч справдились і харизматичний голандець зі своєю ніжною композицією Arcade став тріумфатором цьогорічного конкурсу.

За кількістю балів від журі представник Нідерландів посів лиш третю сходинку з 231 балами і поступився представникам Швеції та Північної Македонії. Але завдяки глядацькому голосуванню Дункан здобув перемогу, отримавши від глядачів 261 бал. Загальна кількість балів склала 492.

На другій сходинці за сумою балів від жубі та глядачів (465) опинився представник з Італіїї Mahmood, а третю посів Сергій Лазарєв з Росії, отримавши 369 балів.

Зауважимо, що Нідерланди, які раніше чотири рази перемагали у "Євробаченні", входять в десятку кращих країн-учасниць. Однак в останній раз ця країна займала перше місце лише в далекому 1975 році.

Зворушливий Дункан Лоуренс є 25-річним поп-співаком із Нідерландів, кліп якого на конкурсну пісню зібрав вже майже 10 мільйонів переглядів.

Як тривав фінал "Євробачення-2019" ви можете дізнатися завдяки текстовій хроніці на сайті  ТСН.ua.

Повʼязані теми:

Наступна публікація