Стало відомо ім'я першого онлайн-тренера "Голосу країни"

Стало відомо ім'я першого онлайн-тренера "Голосу країни"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

#другийшанс оголосив продовження онлайн-відбору.

У цьому сезоні вперше в історії "Голосу країни" вокалістам дали нову можливість стати частиною проекту. Усі бажаючі, хто не зміг пройти далі на етапах сліпих прослуховувань, або ті, хто просто боялися спробувати себе на кастингах чи на сцені, могли випробувати себе в новому вокальному онлайн-відборі #другийшанс.

За час проекту учасники виклали вже більше 2-х тисяч відео. Після оголошення останніх днів онлайн-відбору на сторінку в Instagram надіслали велику кількість заявок з проханням продовжити відбір.

Онлайн-відбір, який мав завершитися вже цієї неділі, подовжено до 14 березня. Про це на головній сторінці проекту повідомив популярний український співак LAUD.

Учасник "Голосу країни-6" також здивував підписників новиною про те, що він стане одним із "онлайн-тренерів", які обиратимуть 8 найталановитіших вокалістів серед ТОП-50.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Про те, що онлайн-відбір за хештегом #другийшанс також переглядають тренери "Голосу країни" зовсім нещодавно повідомив у себе на сторінці в соцмережі мультиартист MONATIK.

Фото: instagram.com/monatik_official

"Скільки ж талановитих виконавців, яким не вдалося потрапити в 9 сезон проекту "Голос Країни" вже надіслали свої відео для того, щоб спробувати свої сили в #другийшанс. Я разом зі своїми колегами-тренерами на проекті "Голос країни" спостерігаємо за всіма, хто надсилає свої виступи. А для того, щоб усі охочі змогли взяти участь, і ніхто не пропустив можливість, онлайн-відбір триває до 14 березня", - розповів тренер.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, онлайн прослуховування проходитимуть у три етапи. До першого етапу пройде ТОП-50 найкращих голосів, які отримають найбільшу кількість переглядів та вразять команду проекту. До другого – 8 фаворитів, яких оберуть "онлайн-тренери", учасники попередніх сезонів. На третьому етапі 8 учасників попереднього відбору зійдуться в онлайн-двобоях. Переможця оберуть телеглядачі, адже саме вони є "п’ятим тренером" у цьому проекті. Переможець автоматично стане учасником "сліпих прослуховувань" ювілейного десятого сезону "Голосу країни".

Наразі стало відомо ім’я першого "онлайн-тренера" із зіркової четвірки. Хто стане наступним після LAUD, прихильники проекту дізнаються вже найближчим часом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація