Стало відоме ім'я ще одного знаменитого учасника проекту "Танці з зірками"

Стало відоме ім'я ще одного знаменитого учасника проекту "Танці з зірками"

Стало відоме ім'я ще одного знаменитого учасника проекту "Танці з зірками"

Вже цієї осені на паркет вийде Аніта Луценко.

Триває #танціззіркамиchallenge, естафета учасників нового сезону легендарних оновлених "Танців з зірками" на "1+1", в рамках якого зірки передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у проекті.

Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет "Танців з зірками" грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Ефросиніна та всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик.

Сьогодні свою відповідь на виклик від Дениса Берінчика дала майстер спорту зі спортивної аеробіки та тренер Аніта Луценко.

Аніта Луценко

На своїй сторінці у соцмережі зірка опублікувала відео, у якому займається спортом та танцює на фоні мальовничих карпатських схилів. Окрім того, Аніта передала #танціззіркамиchallenge гумористу та тренеру "Ліги сміху" Ігорю Ласточкіну.

Дотепер усі зірки приймали виклик #танціззіркамиchallenge, та чи погодиться Ігор Ласточкін випробувати свої танцювальні здібності на паркеті, вся країна дізнається незабаром. З ким із професійних танцівників вийде на паркет Аніта Луценко, глядачі телеканалу "1+1" побачать у новому сезоні "Танців з зірками".

Новий сезон легендарного оновленого проекту "Танці з зірками" глядачі телеканалу "1+1" зможуть побачити вже цієї осені.

Повʼязані теми:

Наступна публікація