Стало відомо, як Дженніфер Еністон ставиться до роману Бреда Пітта

Стало відомо, як Дженніфер Еністон ставиться до роману Бреда Пітта

Фото: Getty Images

Інсайдери розповіли журналістам про переживання Джен.

Голлівудська акторка Дженніфер Еністон, яка відкрила, хто виступає проти продовження серіалу "Друзі", вже 13 років тому розлучилася із Бредом Піттом, але таблоїди і досі цікавляться її ставленням до особистого життя актора.

Після розлучення з Анджеліною Джолі 55-річний Бред Пітт нарешті відчув свободу і закрутив роман з оскароносною акторкою Шарліз Терон. З цією ефектною білявкою він був знайомий давно, проте тільки зараз їхні дружні стосунки переросли у щось більше.

Водночас 49-річну Дженніфер, як повідомили інсайдери, зовсім не хвилюють ці події у житті Бреда.

Фото: Getty Images

"Джен зовсім не хвилюють чутки про роман Пітта з Терон. Вона не ревнує і давно охолола до нього. Їхнє кохання закінчилося. Вона переключилася на інші речі. Зараз її більше турбує власне щастя, а також робота над новим телевізійним проектом", - повідомив порталу HollywoodLife інсайдер з близького оточення Дженніфер Еністон.

Джерело також додало, що для акторки "Бред - справа минулого і все, що він робить у своєму житті, тепер це його вибір".

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон була вже вдруге заміжня за актором Джастіном Теру. Пара розлучилася ще на початку 2018 року, а близько півроку потому відверта Дженніфер зізналася, що психотерапія врятувала їй життя після розлучення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація