Стало відомо, який головний приз отримає переможниця проекту "Модель XL"

Стало відомо, який головний приз отримає переможниця проекту "Модель XL"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Сьогодні глядачі побачать фінальний день кастингу революційного проекту.

Сьогодні на телеканалі "1+1" глядачі побачать фінальний день кастингу революційного проекту "Модель XL", учасниці якого взяли участь у показі Андре Тана.

Наразі учасниці боротимуться за останні місця у 30-ці найкращих моделей plus-size України.

Після виконання учасницями першого завдання від журі залишиться лише 15 конкурсанток, які заселяться до "модельного будинку" та продовжать боротьбу у проекті.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Так, останніми на подіум в рамках кастингу вийшли дівчата, які прагнуть довести собі й іншим, що їхня краса унікальна та варта обкладинок світових глянців.

Цього випуску поборотися за участь в проекті вирішили прапорщик податкової поліції із Боярки, дружина барабанника популярного гурту та боксерша, яка вирішила викликати суддю проекту Богдана Юсипчука на двобій. Дівчина перетворила модельний подіум на справжній боксерський ринг та своєю наполегливістю вразила членів журі Катерину Осадчу, Андре Тана, Богдана Юсипчука та Тетяну Мацкевич.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Однією з  конкурсанток, яка вирішила спробувати себе у ролі моделі plus-size, стала донька циркових артистів. Вона прийшла на проект "Модель XL", щоб довести своїм рідним, що пишні форми - це не недолік, і вона зможе побудувати успішну кар’єру. 

Як виявилося, під час кастингу судді були настільки вражені кількістю красивих дівчат, що до наступного етапу відібрали більше учасниць, ніж потрібно було. Тому вони вирішили перевірити їх додатковим випробуванням – забігом на стадіоні. Дівчатам потрібно буде за відведений час не просто пробігти певну відстань, але й самостійно підібрати образ, зробити макіяж та встигнути відзняти красиві кадри у фотографа.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Окрім того, судді оголосили головний приз другого сезону "Модель XL", який отримає переможниця.

Фото: прес-служба каналу "1+1"
Фото: прес-служба каналу "1+1"

Дівчина, яка зможе успішно пройти усі випробування від членів журі та довести, що вона зможе бути успішною моделюю plus-size, стане обличчям колекції для пишних жінок A.Tan Plus від Андре Тана, а також прикрасить обкладинку глянцевого журналу Elle та виграє фотосесію у столиці моди Парижі.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Нагадаємо, Богдан Юсипчук разом з Катериною Осадчою, Андре Таном та Тетяною Мацкевич щовівторка о 21:30 на телеканалі "1+1" в проекті "Модель XL" шукають красивих та пишних дівчат, які можуть стати українськими моделями plus-size та зламати стереотипи щодо жіночої краси.

Повʼязані теми:

Наступна публікація