"Сталося щось дійсно жахливе": Мадонна, Девід Гетта, Періс Хілтон та інші оплакують смерть діджея Avicii

"Сталося щось дійсно жахливе": Мадонна, Девід Гетта, Періс Хілтон та інші оплакують смерть діджея Avicii

Фото: Reuters

Тім Берглінг помер у віці 28 років.

Шведський діджей Avicii, справжнє ім'я якого Тім Берглінг, помер у віці 28 років і ця новина стала справжнім шоком як для шанувальників його творчості, так і для його колег із шоу-бізнесу.

Свої співчуття з приводу смерті Avicii висловили такі зірки, як Мадонна, Девід Гетта, Джаред Лето, світська левиця Періс Хілтон та багато інших.

"Сталося щось справді жахливе. Ми втратили друга з таким прекрасним серцем, а світ втратив неймовірно талановитого музиканта. Дякую за прекрасні мелодії, час, який ми провели у студії, грали разом як діджеї або просто насолоджувалися життям як друзі", - написав Девід Гетта.

"Так сумно, так трагічно. Бувай, любий милий Тім. Ти пішов занадто швидко", - написала Мадонна.

 

So Sad....... So Tragic. Good Bye Dear Sweet Tim. Gone too Soon. #avicii

Публикация от Madonna (@madonna)

Лідер гурту 30 Seconds To Mars Джаред Лето назвав Avicii братом і сказав, що він "показав нам можливості життя, а не його обмеження".

"Він нагадав нам, що доброта більш потужна, ніж его. І його невтомна напружена робота, талант і рішучість торкнулися світу. Він надихнув покоління музикантів, які слідуватимуть шляху, який він пройшов, і вони приймуть ці уроки і зроблять те саме", - написав Лето.

Періс Хілтон написала, що із сумом зустріла звістку про смерть Avicii.

"Така солодка душа з великим серцем і неймовірним талантом. Так багато вражаючих спогадів разом. Мої думки та молитви разом з його сім'єю. Спочивай з миром, мій друже".

Свої співчуття з приводу смерті діджея висловили й інші музиканти, художники і навіть спортсмени.

Нагадаємо, у віці 28 років помер шведський діджей Тім Берглінг, більш відомий під псевдонімом Avicii. Музиканта знайшли мертвим у столиці Оману Маскаті. Про причини смерті нічого не повідомляється.

"З глибоким сумом повідомляємо про смерть Тіма Берглінга. Сім'я спустошена цією звісткою. Ми просимо поставитися до них з розумінням в цей складний для них час", - йдеться в заяві представника Avicii.

Тім Берглінг входив до десятки найбільш високооплачуваних діджеїв світу. Його статки оцінювалися в 20 мільйонів доларів на рік. Найвідоміша пісня Avicii називається "Wake Me Up". Кліп на цей трек в YouTube зібрав майже 1,5 мільярда переглядів. Також серед найбільш відомих його хітів також "Levels" і "Hey Brother".

Повʼязані теми:

Наступна публікація