Старі хіти і сингл на вірш Лесі Українки: яким був масштабний концерт "Бумбокса" у Києві

Старі хіти і сингл на вірш Лесі Українки: яким був масштабний концерт "Бумбокса" у Києві

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Поспівати з гуртом прийшли понад 10 тисяч слухачів.

Український гурт "Бумбокс" подолав свою точку неповернення і випустив першу частину альбому "Таємний код: Рубікон". Із новими треками та хітами "Вахтерам" і "Поліна" гурт зіграв великий концерт у Києві.

Послухати нові треки та покричати старі душевні пісні "Бумбокса" прийшло понад 10 тисяч слухачів. Публіці довелося чекати на гурт зайву годину. Однак коли музиканти увірвалися на сцену з піснею "Твій на 100%", фани пробачили цей "грішок".

"Таємний код: Рубікон" записували оновленим складом "Бумбоксу" в студіях України, Франції та США, аби досягти нового звучання. Так, з нової платівки на концерті гурт виконав "ДШ", "Дрантя", "Ангела", та "Побачимось". Також Хливнюк заспівав вже хітову "Безодню", однак без Тіни Кароль.

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Прихильникам пощастило почути пісні з іще не випущеної частини альбому. Одну з пісень гурт поклав на вірш Лесі Українки "Хотіла б я тебе, мов плющ, обняти". Вона стане саундтреком до фільму-біографії про українську поетесу.

"Бумбокс" презентував новий сингл на вірш Лесі Українки

"Бумбокс" презентував новий сингл на вірш Лесі Українки

Звісно ж, не обійшлося і без старих хітів. "Бумбокс" потішив фанів старими піснями "Поліна", "Hip-hop", "Хоттабыч", "Квіти в волоссі" і звісно ж "Вахтерам". Кожну пісню зал співав разом із гуртом. Під час "Рок-н-ролл" Хливнюк заліз просто на огорожу, за якою стояли глядачі.

На концерті зібралися фани з різних областей України. Також концерт відвідав і звільнений з полону український кінорежисер Олег Сенцов. Андрій Хливнюк зі сцени згадав про українських політв’язнів і зазначив, що це був "обмін злочинців на нічим невинних людей".

Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

"Бумбокс" відіграли 2,5-годинний концерт, у якому виконали 23 пісні. Однак піти просто так їм не вдалося. Глядачі викликали гурт на біс, й вони зіграли ще чотири пісні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація