Старша донька Тоні Матвієнко почала жити зі своїм бойфрендом

Старша донька Тоні Матвієнко почала жити зі своїм бойфрендом

Старша донька Тоні Матвієнко почала жити зі своїм бойфрендом

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Хлопець переїхав до будинку, де живуть рідні дівчини.

Старша донька співачки Тоні Матвієнко Уляна, яка вже декілька років має стосунки з хлопцем на ім'я Єгор, почала жити разом з коханим.

Як розповіла зіркова мати, бойфренд Уляни переїхав до їхнього будинку. Тепер він мешкає разом з Уляною, Тонею, Арсеном, їхньою 3-річною донькою Ніною та Ніною Митрофанівною Матвієнко, йдеться у програмі "ЖВЛ".

"Це якось воно сталось непомітно. Я думаю, що це був той момент, коли я ще Ніну народила, годувала і то він приходив, залишався. "Мамо, можна він залишиться"… Так він і залишився з нами. Коли в мене почали виникати запитання, Уляна чітко каже: "Мамо, вже процес пішов, уже нічого змінить не можна. Він уже рік живе. Раптом ти зараз скажеш що: "О, він тут живе". Та все нормально, місце є", - прокоментувала Тоня.

 Заміж дівчина поки не квапиться, лише придивляється до коханого. Тим часом дівчина активно навчається.

"Уляна працювала останніх півроку баристом. Зараз вона хоче піти. До цього вона була офіціантом і барменом вона була, вона сказала, що втомилась. Зараз вона поїхала відпочивати зі своїм хлопцем і починається в неї вже сесія, вона вчиться на заочному на режисера", - поділилася планами доньки Матвієнко.

Донька Тоні Матвієнко з хлопцем / Фото: instagram.com/8.23.88

Нагадаємо, що у листопаді 2018-го Уляні виповнилося 20 років. Тоня Матвієнко зворушливо привітала доньку з днем народження архівним фото.

Повʼязані теми:

Наступна публікація