Стильну Наталі Портман заскочили на шопінгу з маленькою донькою

Стильну Наталі Портман заскочили на шопінгу з маленькою донькою

Фото: Associated Press

Спочатку зірка посадила маленьку Амалію у візок для товарів, а потім взяла її на руки. 

Американська акторка Наталі Портман, яка присоромила Джессіку Сімпсон за бікіні, пройшлась магазинами з маленькою донечкою Амалією.

При цьому зірка фільмів "Леон" та "Чорний лебідь" поводилася, як звичайна домогосподарка, йдеться у сюжеті Сніданку з 1+1.

Папараці підловили її на вулицях Лос-Анджелеса. Портман робила закупи в одному з супермаркетів, передає видання Daily Mail, що опублікувало світлини.

Незірковий шопінг: Наталі Портман пройшлась магазинами з маленькою донечкою Амалією

Незірковий шопінг: Наталі Портман пройшлась магазинами з маленькою донечкою Амалією

У повсякденному житті Наталі Портман полюбляє зручне взуття та одяг у стилі casual. Не зрадила своїх уподобань акторка і цього разу - і мала дуже стильний вигляд.

Для свого виходу вона обрала світле коричневе пальто, широкі укорочені джинси білого кольору, а також футболку з принтом та чоботи на широких підборах.

Спочатку зірка посадила маленьку Амалію у візок для товарів, потім донечка ішла поруч з мамою, а коли стомилася – Наталі довелося взяти її на руки. 

Амалія,  якій менше як через місяць виповниться 2 роки, нерідко ходить магазинами разом зі своєю  зірковою мамою. А от старший син Портман – Алеф, замість шопінгу віддає перевагу спортивним тренуванням.

Нагадаємо, що якось витончена Наталі Портман прочитала нецензурний реп у зухвалому кліпі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація