"Стрибунець" Бред Пітт кумедно зіпсував фотосесію Марго Роббі

"Стрибунець" Бред Пітт кумедно зіпсував фотосесію Марго Роббі

Фото: Getty Images

Акторський склад "Одного разу в Голлівуді" зібралися на фотоколі у Беверлі-Гіллз.

Довгоочікуваний фільм Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" з зірковим акторським складом вже зовсім скоро з'явиться на великих екранах.

Однак зірки стрічки - Бред Пітт, Марго Роббі і Леонардо Ді Капріо продовжують активно його промотувати. Цього разу команда мрії зібралася на фотоколі в готелі Four Seasons в Беверлі-Гіллз.

Фото: Getty Images

Цікаво, що саме 55-річний Пітт під час зустрічі з журналістами та фотосесії демонстрував гарний та жартівливий настрій, оскільки постійно сміявся і жартував з колег.

В певний момент, побачивши, що його колегу за стрічкою Марго Роббі почали фотографувати, він несподівано влетів чи навіть застрибнув в кадр. 

Фото: Getty Images

Причому Пітт робив так щоразу, коли фотограф знову намагався зняти акторку.

Фото: Associated Press

Зрештою знімки "стрибунця" Бреда, які потрапили у Мережу, виявилися дуже кумедними.

Фото: Getty Images

Зауважимо, комедійна драма "Одного разу в Голліуді" розповідає про двох друзів, - невдаху, серіального актора Ріка Далтона, якого грає Ді Капріо і каскадера Кліффа Буте (Пітт), які намагаються налагодити свої кінокар'єри в Голлівуді кінця 60-х.

Фото: Associated Press

Марго Роббі грає в стрічці актрису Шерон Тейт, яка була вбита разом зі своїми друзями сектою Чарлі Менсона "Сім'я" і в світі Тарантіно жила по сусідству з Далтоном.

Нагадаємо, нещодавно спеціально до виходу стрічки Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді", прем'єра якого відбулась у рамках Каннського фестивалю, головні герої фільму Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо з режисером Квентіном Тарантіно знялися у стильній фотосесії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація