Стриптиз від Кароль та скандал з TVORCHI: як минув фінал нацвідбору "Євробачення-2020"

Стриптиз від Кароль та скандал з TVORCHI: як минув фінал нацвідбору "Євробачення-2020"

Фінал конкурсу не минув без скандалів.

22 лютого відбувся фінал національного відбору на "Євробачення-2020", перемогу на якому виборов неординарний гурт GO_A.

Саме самобутні артисти представлять Україну на міжнародному пісенному конкурсі, який цьогоріч відбудеться у Роттердамі, Нідерланди.

Примітно, що глядачі шаленими оплесками зустрічали гурт на сцені конкурсу. А судді нацвідбору зауважили, що виступ Go-A був прекрасним.

"Ви найкращі. З першого півфіналу ви мої фаворити", – зізнався Андрій Данилко. "Минулого разу мені не дуже сподобався номер, цього разу це була магія", – додав Віталій Дроздов. "Ви сьогодні розірвали залу. Ще нікому так не аплодували", – прокоментувала виступ Тіна Кароль. 

В результаті гурт, який виконав українськомовну пісню "Соловей", отримав по максимальних 6 балів і від суддів і від глядачів.

Тепер виконавці намагатимуться здобути перемогу у "Євробаченні-2020".

Тим часом сайт ТСН.ua пропонує згадати, яким був фінал нацвідбору, який,  на жаль, не минув без скандалу.

Зокрема йдеться  про виступ фаворитів другого півфіналу гурту TVORCHI, вокал яких судді вщент розкритикували. Однак, як виявилося, за словами виконавців під час виступу вокалісту Джеффрі Кенні не увімкнули пісню у вушний мікрофон. Він чув тільки свій голос. Цю ж інформацію підтвердив менеджер гурту. 

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Як організатори відреагують на заяву учасників, поки невідомо.

Однак були у фіналі яскраві та неймовірно приголомшливі виступи. Так, одним із таких можна назвати виступ запальної Вєрки Сердючки, яка відкрила фінал конкурсу.

Та, окрім Вєрки, на сцені фіналу нацвідбору своїм виступом порадували глядачів вагітна Джамала та суддя конкурсу Тіна Кароль.

Примітно, що саме Кароль влаштувала на сцені справжній перфоманс, виконуючи попурі із пісень. Так, спочатку на сцені зірка з'явилася у чоловічому костюмі та співала пісню "Вільна" та в один момент продемонструвала стійку на руках, після якої почала роздягатися.

Залишившись в самому чорному боді, співачка заспівала свій хіт "Ніжно" також демонструючи акробатичні вправи на стільці.

Та звичайно, що головними зірками фіналу все ж таки були учасники, зокрема KRUTЬ, JERRY HEIL, Gо-А, David Axelrod, KHAYAT, TVORCHI.

Так, першою з фіналістів на сцену нацвідбору вийшла тендітна бандуристка KRUTЬ, яка була переможницею першого півфіналу. 

Другою вийшла на сцену Jerry Heil. Свій попередній виступ знаменитість назвала "цирком", тому вирішила змінити постановку, яку в результаті не оцінили ні судді ні глядачі. За результатами співачка посіла останню сходинку фіналу.

Також свій номер до фіналу змінив і David Axelrod. Він намагався підкорити серця глядачів та суддів ліричною баладою HORIZON та номером у стилі "Гри престолів". 

А от KHAYAT, якому рекомендували змінити номер, навпаки вирішив залишити все як і було у півфіналі. Він виступив на сцені із запальним треком CALL FOR LOVE. 

Цікаво, що під час коментаря Тіни Кароль щодо виступу, артист не втримав сліз.

"Ти як хміль був на цій сцені. Ти набрався сміливості, ти рухався. Я пишаюся, що ми колись працювали разом і що зараз ти показуєш крутий рівень", - заявила зірка.

Отже після виступів усіх учасників судді оголосили свої бали, які розподілили так: Jerry Heil  – 1 бал, TVORCHI – 2 бали, David Axelrod – 3 бали, KHAYAT – 4 бали, KRUTЬ – 5 балів, Go-A – 6 балів. 

Фото: instagram.com/eurovision.ua

Оцінки глядачів не надто відрізнялися від суддівських: Jerry Heil – 1 бал, David Axelrod – 2 бали, TVORCHI – 3 бали, KRUTЬ – 4 бали, KHAYAT – 5 балів, Go-A – 6 балів.

Нагадаємо, міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" відбудеться у нідерландському місті Роттердам. Від початку планувалося, що містом, яке прийматиме змагання, буде Амстердам. Та, як пояснила мер міста, концертний зал Ziggo Dome, який планувалося використати для конкурсу, буде недоступний в заплановані дати.

Перший півфінал конкурсу відбудеться 12 травня, другий півфінал – 14 травня, а грандіозний фінал – 16 травня.

У жовтні конкурс отримав офіційне гасло. Так, "Євробачення-2020" мине під девізом Open Up ("Відкрийся").

Цього року у головному пісенному конкурсі візьмуть участь представники 41 країни. Так, на "Євробачення" повернуться учасники з Болгарії та України, які не брали участь 2019 року. Втім, у грандфіналі за головний кубок боротимуться 26 учасників.

Хоча "Євробачення-2020" відбудеться у травні, втім, букмекери уже оприлюднили перші ставки на переможця у фіналі. Так, на їхню думку цього року тріумфує Італія. У трійці незмінно перебувають Росія та Швеція.

Нещодавно у Роттердамі відбулося жеребкування між країнами-учасницями пісенного змагання. Так, Україна представить свій номер у першому півфіналі, 12 травня. Разом з нашою країною також свої пісні виконають Росія, Білорусь, Литва, Румунія, Хорватія, Македонія, Швеція, Словенія, Австралія, Ірландія, Норвегія, Кіпр, Азербайджан, Мальта, Ізраїль та Бельгія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація