Стриптиз від Кравець та повернення колишніх пар: як минув шостий ефір "Танців з зірками"

Стриптиз від Кравець та повернення колишніх пар: як минув шостий ефір "Танців з зірками"

Стриптиз від Кравець та повернення колишніх пар: як минув шостий ефір "Танців з зірками"

Фото: instagram.com/tanci1plus1

За підсумками шостого прямого ефіру лідером стала пара Ксенія Мішина та Женя Кот.

29 вересня на каналі "1+1" відбувся шостий прямий ефір оновленого проєкту "Танці з зірками".

Сьогоднішній ефір запам’ятався глядачам не тільки танками зіркових учасників, а й виступом українського гурту The Hardkiss.

Так, темою шостого ефіру "Танців з зірками" став "Вечір кінофільмів".

Окрім цього стало відомо, хто з учасників "Танців з зірками" набрав найнижчі оцінки та покинув шоу назавжди.

Так, під час шостого прямого ефіру зіркові пари на головному паркеті країни відтворили сцени з відомих кінострічок та перевтілилися на своїх улюблених кумирів.

Показали чуттєвий контемпорарі пара Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова. На паркеті шоу вони відтворили сюжет із драматичного фільму "Титанік" та отримали від суддів 25 балів.

"Запалили" сцену "Танців з зірками" учасники Ксенія Мішина та хореограф Женя Кот, які під час прямого ефіру виконали джаз із кінострічки "Чикаго". Зіркова пара отримала максимальну кількість балів – 30.

Здивувала своїм виступом та повернула ексучасників "Танців з зірками" на шоу пара Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров. Учасники долучили до танцю в образі "Сімейки Адамсів" ведучу Надію Матвеєву та репера Серьогу.

Даніель Салем і Юлія Сахневич занурили глядачів у ліричну та ніжну румбу під саундтрек до фільму "Зірка народилася". Своїм танком учасники посіли трійку лідерів шостого ефіру, отримавши 29 балів.

Актор Олексій Яровенко та хореограф Олена Шоптенко на паркеті "Танців з зірками" здивували ефектним номером у стилі фільму "Джокер". До глядачів учасники вийшли в яскравих образах: Олена перевтілилася у Гарлі Квін, а Олексій - на небезпечного Джокера.

Виконала відвертий танок та станцювала стриптиз акторка Олена Кравець. Разом з партнером Максом Леоновим вона продемонструвала на паркеті "Службовий роман" у вигляді спокусливого фрістайлу.

За підсумками шостого  прямого ефіру до трійки лідерів увійшли такі пари: Ксенія Мішина та Женя Кот - 30 балів, Даніель Салем та Юлія Сахневич – 29 балів, Олена Кравець та Макс Леонов – 28 балів . Останньою у турнірній таблиці опинилася пара Михайло Кукуюк та Елизавета Дружиніна, які набрали 14 балів.

Шостий ефір "Танців з зірками" покинула пара Дзідзьо та Яна Цибульська.

Варто відзначити, що наступний прямий ефір "Танців з зірками" відбудеться у неділю, 6  жовтня, о 21:00 на каналі "1+1". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація