Струнка Астаф'єва у білосніжній сукні показала, кого взяла з притулку

Струнка Астаф'єва у білосніжній сукні показала, кого взяла з притулку

Фото: instagram.com/da_astafieva

Співачка зробила подарунок своїм батькам.

Популярна співачка Даша Астаф'єва, яка є власницею двох собак, поділилася радісною новиною.

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фото, на яких показала поповнення у родині, яким став собака з притулку.

На знімках артистка у білосніжній сукні з новою зачіскою тримає у руках маленького песика, якого за її словами, взяла для своїх батьків.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"У нашому війську прибуло! Я не знаю слів пісні з мультфільму "Король Лев", але уявіть, що зараз звучить та, коли мавпа тримає маленького Сімбу на руках і показує всім жителям долини. Знайомтеся, це Елліс, наша нова улюблена лисичка. Маля було вихованкою притулку у Нікополі і приїхала до нас з рідних країв. Землячка! Тепер мамі і татові буде точно не нудно. І нам поруч. Я не буду розповідати скільки жахів натерпілася ця дитина... але, всі ми раді, що вона жива і здорова і тепер вже точно буде щаслива! Нехай наша красива історія надихне тих, хто наважується робити добрі справи!", - зазначиал під фото артистка.

Шанувальники привітали зірку з поповненням, та відзначили вчинок, взяти собаку з притулку.

  • З поповненням вас. Які всі класні мордочки!
  • Яка мила Елліс!
  • Ви молодці! Здоров'я всій вашій сім'ї! Дашенько, ви дуже красива! 
  • З притулку тварини найвдячніші!

Нагадаємо, не так давно Орландо Блум замилував знімками собаки, якого взяв з притулку після загибелі улюбленця. Актор познайомив своїх шанувальників з новим домашнім улюбленцем

Повʼязані теми:

Наступна публікація