Струнка Настя Каменських розсекретила свій раціон харчування

Струнка Настя Каменських розсекретила свій раціон харчування

Струнка Настя Каменських розсекретила свій раціон харчування

Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка їсть п’ять разів на день в один і той же час.

Популярна українська Настя Каменських розсекретила свій раціон харчування.

Так, на своїй сторінці в Instagram знаменитість поділилася, що їсть п’ять разів на день нормальними порціями в один і той же час. Перерва між прийомами їжі – три години. Так, за словами артистки, виробляється харчова звичка і це впливає на швидкість обміну речовин.⠀

Так, на сніданок виконавиця полюбляє їсти вівсянку або овечий йогурт без добавок. Зірка може додати ягоди, фрукти та трохи горіхів.

Фото: instagram.com/kamenskux

Перекус – омлет з авокадо або огірком. До зелені додаю ще рукколу, листя салату і базилік. Омлет - лише зі збитих яєць. Без молока або вершків. Так набагато корисніше! Обід. Він ділиться на три складові. Варіанти білка: відварна куряча грудка, яловичий стейк на грилі, парова куряча котлета, риба (сібас, дорадо) на грилі або морепродукти. Гарнір – гречка, коричневий рис або кіноа, а також салат з овочів на оливковій олії. Вечеря. М'ясо або птаха або риба або морепродукти та зелений салат на оливковій олії. Другий перекус – 150 г сиру жирністю 5% та чашка чорного чаю без цукру.

поділилася Настя Каменських

Також виконавиця зазначила, що протягом дня дозволяє собі одну чашку чаю і одну чашку кави з рослинним мигдальним або кокосовим молоком. В інший час п'є чисту воду – півтора-два літри на день.

Нагадаємо, раніше зірка каналу "1+1" Людмила Барбір показала кубики пресу і розповіла про свій раціон харчування. Ведуча дотримується суворого режиму у їжі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація