Стурбована Лоліта найняла чоловікові психолога для порятунку із секти

Стурбована Лоліта найняла чоловікові психолога для порятунку із секти

Стурбована Лоліта найняла чоловікові психолога для порятунку із секти

Фото: instagram.com/lolitamilyavskaya

Артистка звернулася навіть до депутатів.

Експресивна співачка Лоліта, чоловік котрої потрапив до секти, замаскованої під курси "особистісного зростання", намагається зробити усе можливе, аби повернути коханого до звичного життя.

Зірка розповіла виданню Starhit про вже застосовані заходи у непростій ситуації.

"Дімі була потрібна допомога фахівця, щоб після цієї секти повернутися до нормального життя. Близько місяця він буде проходити своєрідну реабілітацію. Послуги професіонала, до речі, коштують не так дорого. Можна майже рік ходити на заняття до будь-якого психолога за ті ж гроші, що Діма залишив за тиждень в Центрі Романа Тихонова", - зауважила виконавиця.

Більше того, минулого тижня артистка зустрілася з депутатом Оленою Мізуліною та обговорила можливість вдосконалення закону стосовно подібних курсів "особистісного зростання".

Лоліта та Дмитро Іванов

"Впевнена, цей закон буде прийнятий, а всі подібні центри, після занять в яких люди стають фанатиками і викидаються з вікон, закриють", - поділилася співачка.

До слова, одразу два зіркових адвоката готові представляти інтереси Дмитра Іванова в суді, у випадку, якщо відповідні звернення надійдуть.

Нагадаємо, Лоліта відсвяткувала день народження із коханим у перервах між концертами.

Повʼязані теми:

Наступна публікація