Суд Анастасії Приходько проти творців ролика за Порошенка перенесли

Суд Анастасії Приходько проти творців ролика за Порошенка перенесли

Суд Анастасії Приходько проти творців ролика за Порошенка перенесли

Фото: facebook.com/profile.php?id=100007430375089&fref=nf

Справу розглядатимуть 15 серпня.

Суд співачки Анастасії Приходько проти продюсерського центру, який використав артистку у політичній агітації за Петра Порошенка, перенесли на 15 серпня.

Як повідомляє журналіст ТСН, причиною перенесення стало те, що сторона виконавиці не отримала листа з офіційною позицією відповідача, з якою має ознайомитись.

Лист було надіслано 17 липня, але він поки ще не дійшов. Крім того, сторона продюсерського центру не була присутньою на засіданні.

Адвокат співачки Іван Клечановський заявив, що вони вимагають у продюсерського центру відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

"Компенсація за неправомірне використання персонажу Анастасії Приходько – 521 тисяча 220 грн і моральне відшкодування, на сьогодні, 1 грн, оскільки невідома позиція відповідача", - сказав про вимоги Приходько журналістам Клечановський.

Зауважимо, що у середині лютого Анастасія Приходько поскаржилася на команду Петра Порошенка, яка незаконно зняла співачку у передвиборчому ролику президента. Пізніше артистка заявила, що не залишить цього просто так і зі своїм адвокатом сіла готувати офіційне звернення до передвиборчої команди очільника країни.

Ролик за участю Приходько був у ротації 14 днів. Зараз його всюди видалили.

Кореспондент ТСН, Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація