Судді "Танців з зірками" Кухар, MONATIK і Яма розповіли про критику і мотивацію на проекті

Судді "Танців з зірками" Кухар, MONATIK і Яма розповіли про критику і мотивацію на проекті

Судді "Танців з зірками" Кухар, MONATIK і Яма розповіли про критику і мотивацію на проекті

Катерина Кухар, яку глядачі прозвали "генералом у спідниці", успадкувала командний тон від бабусі.

Судді нового сезону оновленого легендарного проекту "Танці з зірками", прем'єра якого відбудеться 26 серпня о 21:00 на телеканалі "1+1", прикрасили обкладинку нового випуску журналу "Теленеделя".

В інтерв'ю виданню Катерина Кухар, MONATIK і Влад Яма розповіли про мотивацію на проекті, оцінювання зіркових виступів, а також про власне сприйняття критики.

"Найскладніше висловити критичне зауваження тому, хто присвятив танцям все життя і повинен почути про своє виконання те, що йому не дуже сподобається. Зі знаменитостями працювати простіше. Для них шоу, подібні "Танцям з зірками", насамперед, захопливі пригоди. Хоча перед тим, як давати коментарі, на початку першого сезону я дуже переживав, - розповідає Влад Яма. - Тоді декілька разів могла образитися Наташа Могилевська або Діма Комаров, але вже все давно забулося. Я з ним після першого сезону декілька разів бачився - потиснули один одному руки, ніхто ні на кого зла не тримає".

Катерина Кухар, яку під час першого сезону деякі глядачі називали "генералом у спідниці" за критику учасників, розповіла про свій суворий характер:

"Моя бабуся була начальницею, і мама каже, що командний тон я успадкувала саме від неї, - поділилася Катерина. - По життю, попри мій величезний суддівський досвід, я швидше адвокат. Якщо бачу, що людина дійсно викладалась на всі 100%, а результату немає, стає сумно - я ж повинна сказати хоч і гірку, але правду! З іншого боку, розумію, що для розумного танцівника правда - ґрунт для розвитку, а не образ. Всі учасники проекту "Танці з зірками" на "1+1" - публічні люди з великим досвідом роботи. Погоджуючись брати участь в таких шоу, повинні бути готові сприймати не тільки похвалу, а й критику. Це і робить їх професіоналами".

MONATIK, який і сам раніше брав участь у різних проектах, розповів про власне сприйняття критики.

"Якщо артист досить довго працює на сцені, з критикою зіштовхується не один раз. До думки близьких мені людей ставлюся з величезною вдячністю. Якщо висловлювання аргументоване, намагаюся дослухатися і до думки оточення".

Нагадаємо, за правилами проекту, професійні танцівники складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання танцювальних композицій оцінюють телеглядачі і професійне журі, до складу якого увійшли улюбленці публіки: тренер "Голосу.Діти" MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону стане Юрій Горбунов.

У новому сезоні збільшиться кількість прямих ефірів і зірок-учасників в порівнянні з минулим роком. Вже цієї осені глядачі зможуть голосувати за 14 зіркових учасників і насолоджуватися їх запальними танцями на паркеті.

Триває естафета учасників нового сезону легендарних оновлених "Танців з зірками" #танціззіркамиchallenge. Уже прийняли виклик вийти на знаменитий паркет "Танців з зірками" грузинський красень Іраклі Макацарія, телеведуча Маша Єфросиніна, всесвітньо відомий боксер Денис Берінчик, майстер спорту зі спортивної аеробіки і тренер Аніта Луценко, гуморист і тренер "Ліги сміху" Ігор Ласточкін, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська, актор Павло Вишняков і україно-болівійська співачка Michelle Andrade.

Зауважимо, що прем'єра нового сезону проекту "Танці з зірками" відбудеться 26 серпня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація