"Сумно, болісно і дуже непросто": Положинський оголосив про завершення виступів у гурті "Тартак"

"Сумно, болісно і дуже непросто": Положинський оголосив про завершення виступів у гурті "Тартак"

Фото: УНІАН

Лідер гурту більше не виступатиме також в іншому проєкті – "Був’є".

Співак і музикант Олександр Положинський вирішив завершити свої виступи з гуртом "Тартак". Про це він повідомив на власній сторінці у фейсбуку.

Такі відоси не лише важко записувати, але й переглядати, щоб зрозуміти, чи нормально хоч сказав. Але що тут скажеш? Це важко і боляче, але як відчуваю, так чиню і кажу. Дякую всім за все хороше, за любов і підтримку! Ще раз прошу не турбувати мене питаннями, може колись сам зможу й захочу все пояснити. А поки так. Вибачте! П.С. Життя продовжується, нічого жахливого для себе не планую. Змерз.

Опубліковано Олександром Положинським Середа, 5 лютого 2020 р.

"Це все сумно, болісно і дуже непросто, але я зрозумів що все – більше не можу… Це були прекрасні роки, і багато хорошого ми зробили", - зізнався він у відеозверненні до шанувальників. При цьому Положинський попросив не турбувати його публічними або приватними запитаннями про причини такого рішення. За словами музиканта, на поточному етапі його життя воно є остаточним.

Співак також повідомив, що припиняє брати участь також у проекті "Був’є". "Є як є, рішення прийняте і оскарженню на даний момент не підлягає", - додав він. При цьому Положинський повідомив, що конкретних планів на майбутнє в нього немає. А рішення не пов’язане безпосередньо із судовою справою щодо Андрія Антоненка – підозрюваного у вбивстві журналіста Павла Шеремета, з якої саме повертався музикант у момент запису відео.

"Такі відоси не лише важко записувати, але й переглядати, щоб зрозуміти, чи нормально хоч сказав. Але що тут скажеш? Це важко і боляче, але як відчуваю, так чиню і кажу. Дякую всім за все хороше, за любов і підтримку! Ще раз прошу не турбувати мене питаннями, може колись сам зможу й захочу все пояснити. А поки так. Вибачте! П.С. Життя продовжується, нічого жахливого для себе не планую. Змерз", - прокоментував своє відео Положинський.

Засновник гурту "Тартак" заспіває з оркестром

Засновник гурту "Тартак" заспіває з оркестром

Повʼязані теми:

Наступна публікація