Сумська, Горбунов та Горянський знімаються в адаптації відомої британської комедії

Сумська, Горбунов та Горянський знімаються в адаптації відомої британської комедії

Українські зірки зіграють у серіалі "Найкращий" тиждень мого життя".

Продакшн "Імперія Добра" під керівництвом Антона Лірника на замовлення каналу "1+1" почав виробництво 8-серійного комедійного серіалу "Найкращий" тиждень мого життя" - рімейку відомого британського серіалу.

Режисером картини виступив Семен Горов. У стрічці задіяні винятково українські актори: Володимир Горянський, Ольга Сумська, Юрій Горбунов, Костянтин Октябрський, Катерина Вострикова та інші.

"1+1" давно придивлявся до британського серіалу "Найгірший тиждень мого життя", іронічної комедії становищ про редактора-невдаху, який вирішив одружитися з донькою судді. У нашій інтерпретації ролі дещо змінилися, але суть залишилася такою ж - це гостра комедія сімейних конфліктів, які загострюються напередодні відповідальної події. Ми інтенсивно працюємо в комедійному напрямку і вважаємо, що історія молодих людей, які мають відстояти своє право на щастя перед недовірливими батьками нареченої, актуальна в усі часи. І хоча наші герої потрапляють в екстремально ідіотські ситуації, саме в такі моменти розумієш, як нелегко буває зробити щось просте - освідчитися, сказати правду, зробити вчинок заради коханої людини. Найголовніше, що герої люблять одне одного і готові заради цієї любові на все", - каже Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу "1+1".

Антон Лірник / Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Найкращий" тиждень мого життя" - це перша смілива комедія про сучасне життя простих людей, що мешкають у великому місті, в якій багато гумору на межі та незвичайних ситуацій, які раніше в кіно замовчувалися. У серіалі ми показуємо різні вікові категорії та ситуації, які тією чи іншою мірою близькі кожному. Тому я думаю, що наш продукт буде цікавий усім – і мені теж, бо я не відділяю себе від свого глядача", - каже режисер серіалу Семен Горов.

Комедія "Найкращий" тиждень мого життя" - це варіація на тему сімейного переполоху. Головні герої, Ігор та Оля, з нетерпінням чекають свого весілля, призначеного рівно за тиждень. І все було б добре, якби вони не вирішили провести цей "останній" тиждень у батьків нареченої. Адже майбутній тесть не абихто, а справжній генерал, а зять - лише кондитер. Хай як старається молодий чоловік сподобатися батькам, все як на зло складається проти нього. Негаразди, один від одного безглуздіший, переслідують його, як епідемія вірусу, створюючи комічні ситуації, з яких йому не завжди вдається вийти переможцем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація