Сумська втілила образ сільської вчительки у мелодрамі "Катерина"

Сумська втілила образ сільської вчительки у мелодрамі "Катерина"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

За сюжетом героїня акторки працює у сільській школі на Черкащині викладачем української мови та літератури. 

У мелодрамі "Катерина", прем'єра якої відбудеться цієї суботи о 20:15 на телеканалі "1+1", народна артистка України Наталія Сумська зіграла мати головної героїні – Марію Павлівну.

За сюжетом вона працює у сільській школі на Черкащині викладачем української мови та літератури. Саме героїня Сумської знайомить учнів з поемою "Катерина" та допомагає їм зрозуміти головну ідею твору.

Знімання серіалу відбувалися цього літа у школі села Витачів на Київщині. За цей час актори встигли потоваришувати з місцевими викладачами та учнями, які до речі, також знялися у мелодрамі.

Наталія Сумська зізнається, що на пропозицію зіграти у "Катерині" відреагувала одразу.

"Добре, що у мелодрамі відтворили соціальну проблему села – вона болюча для молоді, котра шукає кращого життя. Це все показано в образі молодої дівчини, яка ведеться на життєві зваби, горнеться до спокус. В селі у молоді менш приваблива перспектива", - зазначила Наталія Сумська в інтерв'ю журналу "Країна".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Цікаво, що чоловік актриси, народний артист Анатолій Хостікоєв, зіграв у серіалі батька Катерини. Його герой є директором школи, де працює його дружина.

Нагадаємо, 4-серійна мелодрама "Катерина" є адаптацією однойменної поеми Тараса Шевченка до сьогодення. Дія в серіалі відбувається в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина.

За сюжетом в село на натурні знімання історичної картини приїжджає столична знімальна група. Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і як покажуть події, це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

Через які випробування доведеться пройти Катерині і чи закінчиться мелодраматична історія так само, як в поемі українського класика, глядачі побачать 26 листопада о 20:15 в ефірі телеканалу "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація