Сурогатна мати народила Кім Кардашян та Каньє Весту третю дитину

Сурогатна мати народила Кім Кардашян та Каньє Весту третю дитину

Фото: Getty Images

Малюк з’явився на світ 15 січня.

Зіркове подружжя Кім Кардашян та Каньє Вест поділилися з шанувальниками радісною звісткою.

Так, знаменитості втретє стали батьками. Малюка Кім та Каньє народила сурогатна мати. Про поповнення у родині Кардашян повідомила на своєму офіційному сайті.

Зірка реаліті-шоу виклала фото з написом "She`s here. We're so in love" (вона тут, ми дуже щасливі).

"Каньє та я щасливі повідомити про народження нашої здорової, гарної дівчинки. Ми неймовірно вдячні нашій сурогатній матері, завдяки якій наше бажання стало реальністю", - написала новоспечена мама.

Як повідомило британське видання DailyMail, донька знаменитостей з’явилася на світ у медичному центрі Cedars-Sinai у Лос-Анджелесі, де народилися двоє старших дітей Кім. За здоров'ям сурогатної матері спостерігав сімейний лікар клану Кардашян Пол Крейн.

Дівчинка народилася о 12:47 і важила трохи більше трьох кілограмів. Кім та Каньє у момент народження перебували у пологовому будинку разом з сурогатною матір'ю. Щоправда, репер чекав на народження доньки за ширмою. Кардашян перша взяла крихітку на руки, проте і сурогатній матері дозволили деякий контакт з дитиною після народження.

Сестри Кім та мама зірки у цей момент перебували у будівлі медичного центру.

Нагадаємо, що Кім Кардашян та Каньє Вест обрали сурогатне материнство, оскільки під час другої вагітності Кім зіштовхнулася з важким ступенем гестозу - прееклампсією, а також у Кім були проблеми з прикріпленням плаценти - так звана зрощена плацента. Втретє вагітніти для зірки було занадто ризиковано.

Повʼязані теми:

Наступна публікація