"Світ навиворіт": як хлопець з Пакистану встановив світовий рекорд із витріщання очей

"Світ навиворіт": як хлопець з Пакистану встановив світовий рекорд із витріщання очей

Фото: Віталій Зорін

Команда "Світу навиворіт" вирішила допомогти хлопцеві здійснити мрію.

Пакистанець Ахмед Хан встановив світовий рекорд із витріщання очей під час знімання тревел-шоу "Світ навиворіт" із Дмитром Комаровим.

Про це експерт Нацреєестру рекордів Віталій Зорін розповів на своїй сторінці у Facebook.

"Ахмед Хан із Пакистану може не лише витріщати очі, але і тримати їх в такому незвичайному (політкоректно кажучи) стані цілих 3 хвилини 05 секунд. Це світовий рекорд!" — йдеться у дописі.

Нагадаємо, що у звичайному житті 18-річний хлопець з міста Лахор вчиться у школі і паралельно працює в доставці їжі. Він — головна опора і годувальник для хворих батьків. Ахмед мріє стати блогером, але через скромне становище сім'ї у нього немає навіть найелементарнішого, щоби знімати відео, — мобільного телефону з камерою. 

Дмитро Комаров зауважує: "Ця молода людина зі скромної мусульманської родини стала справжньою легендою завдяки унікальній здібності сильно витріщати очі. Те, що він робить — абсолютно неприродно для людини. Таких, як він, у світі — одиниці". За його словами, Ахмед пишається своїм незвичайним талантом, а стати світовим рекордсменом було його мрією.

Ahmed khan из Пакистана не только может выпучивать глаза, но и держать их в таком необычном (полит корректно говоря)...

Опубліковано Виталієм Зорином Понеділок, 29 березня 2021 р.

Окрім можливості поборотися за звання рекордсмена, команда "Світу навиворіт" вирішила допомогти хлопцеві вперше дізнатися причину своєї особливості, а також з'ясувати, чи безпечно це для його здоров'я. Комаров організував Ахмеду повний комплекс діагностики.

Кур'єр, який прославився у Пакистані своїми очима – дивіться "Світ навиворіт"

Кур'єр, який прославився у Пакистані своїми очима – дивіться "Світ навиворіт"

Повʼязані теми:

Наступна публікація