Ляля Фонарьова відмовилася коментувати розрив з Вакарчуком

Ляля Фонарьова відмовилася коментувати розрив з Вакарчуком

Ляля Фонарьова відмовилася коментувати розрив з Вакарчуком

Фото: rustars.tv

Днями артист оголосив про розрив стосунків із екскоханою.

Розрив стосунків українського співака, фронтмена гурту "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука та стилістки Лялі Фонарьової сколихнув увесь український шоубізнес.

Артист сам опублікував допис  у соцмережі про завершення стосунків. Знайомі пари звинувачують у всьому співака. Втім, артист так і не назвав причини розриву. Відмовилася коментувати ситуацію й екскохана обранця, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Ще два тижні тому журналісти ТСН брали інтерв'ю у Святослава Вакарчука. Не відаючи нічого про сімейні проблеми пари, запитали, чи не одружився співак зі своєю цивільною дружиною Лялею Фонарьовою, з якою разом уже 20 років.

"Я дуже вас прошу, всі мої питання про особисте життя я завжди коментую тоді, коли хочу, але в основному я цього не хочу", – сказав тоді зірка.

Фото: nashasvadba.net

Штампа в паспорті, як показує декларація співака, так і не з’явилося: "Я вважаю, що в кожного право є і говорити про це і не говорити, для того воно і особисте життя. Але повірте, якщо мені буде що сказати, я вам обов’язково скажу", – запевнив артист.

Нічого так і не сказав тоді, але 12 червня написав на своїй сторінці, що їхні з Лялею дороги розійшлись.  Сама Ляля розпад родини не коментує. 

"Ви не за адресою звернулися", – відповіла стилістка.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Вакарчук теж мовчить. А от  знайомий пари, продюсер Євген Рибчинський не втримався і опублікував допис. У ньому йдеться, що Славко має завдячувати своєю популярністю Фонарьовій.

"Сотні таких хлопчиків намагалися взяти штурмом "Мелораму" і "Територію А". А статус Фонарьової навпаки: дружина власника салонів, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука, багато хто пожав плечима, бо тоді це був дивний вибір", – написав поет.

Євген натякнув, що розійтися вирішив саме Вакарчук. І як видно з тексту,  зробив це не красиво: "Просто все колись завершується: молодість, краса, популярність, здоров'я гроші, життя... Але завжди слід залишатися людиною". 

Пізніше  Рибчинський видалив свій допис. У Мережі почали з'являтися чутки, що Вакарчука вже бачили у Львові з новою обраницею. Але фото підтвердження цьому немає.

Новини України: чому Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Новини України: чому Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Нагадаємо, раніше редакція сайту ТСН.ua розповіла історію кохання Святослава Вакарчука та Лялі Фонарьової. Пара була разом понад 20 років.

Повʼязані теми:

Наступна публікація