Свєтлаков влаштував вакханалію на весіллі Слєпакова, а на власному збирається дуріти

Свєтлаков влаштував вакханалію на весіллі Слєпакова, а на власному збирається дуріти

Свєтлаков зі знанням весільної справи зняв стрічку "Гірко!" / Фото: ТСН.ua

Шоумен був тамадою на безлічі весіль перед тим, як зіграти у стрічці "Гірко!".

Російський шоумен Сергій Свєтлаков презентував весільну комедію "Гірко!", але зізнався, що таких ситуацій з ним на роботі не траплялось, йдеться у "Світському житті".

Працюючи тамадою, Сергій алкоголю не вживає, тому такі ситуації, які описані у стрічці, неможливі. Хіба що на весіллі у друзів, які він також погоджується вести. Наприклад, Свєтлаков разом з Іваном Ургантом вів весілля свого товариша Семена Слєпакова і дозволив собі розслабитись, але лише на другий день святкувань.

"Таке може відбутись лише на весіллі у друзів, тобто на весіллі Семена Слєпакова десь така ситуація і відбулась, але вже на другий день. Тобто, на другий день теж були якісь заходи, але я відпросився у Сєні, сказав: "Сєня, друже, відпусти! Я вже не можу нічого координувати, я хочу вакханалію", - розповів Свєтлаков.

Щодо власного весілля, якого у Сергія з новою дружиною Антоніною ще не було, воно планується, але яким воно буде – поки не знає і сам шоумен.

"Дружина каже, чогось такого 100-відсотково жіночого стереотипного я не хочу, як ми вигадаємо – так і буде. Захочемо – побіжимо вздовж моря у костюмах в'язнів і в кайданах або ще щось. Ми в більшому ступені хочемо якогось позитиву і дуріти самим, аніж підтримувати якісь устої", - ділиться актор.

Нагадаємо, Сергій Свєтлаков зі своєю другою дружиною розписався, а також у пари в середині липня народився син, якого назвали Іваном.

Свєтлаков презентував весільну комедію "Гірко!"

Свєтлаков презентував весільну комедію "Гірко!"

Повʼязані теми:

Наступна публікація