Сюжет ТСН про скандал з DZIDZIO зібрав понад мільйон переглядів на YouTube

Сюжет ТСН про скандал з DZIDZIO зібрав понад мільйон переглядів на YouTube

Фото: dzidzio.com

У сюжеті було розкрито подробиці резонансної події, що і викликало високу зацікавленість у користувачів мережі Інтернет.

Ексклюзивний репортаж ТСН про скандал зі співаком DZIDZIO менш ніж за два тижні зібрав понад мільйон переглядів на YouTube. У сюжеті було розкрито подробиці резонансної події, що і викликало високу зацікавленість у користувачів мережі Інтернет.

Кореспонденту ТСН Івану Гребенюку вдалося взяти ексклюзивний коментар в чоловіка, якого звинувачують у нападі на відомого співака. Його версія була протилежною від тої, що заявляв артист. За його словами, конфлікт виник через великі гроші і право управляти концертною діяльністю DZIDZIO.

Цікаво, що за 2018 рік кількість підписників на канал ТСН у YouTube зросла майже вдвічі та становить 885 тисяч. До переліку найпопулярніших відео за минулий рік також увійшов спецвипуск ТСН, присвячений захопленню українських кораблів російськими військовими в Азовському морі, що зібрав понад 700 тисяч переглядів.

Загалом за минулий рік відео на YouTube-каналі ТСН переглянули майже 262 мільйони разів.

Нагадаємо, у листопаді інформаційний сайт ТСН.ua встановив абсолютний рекорд – охоплення сайту склало 5.7 мільйона унікальних користувачів, з яких 4.8 мільйона читали сайт з мобільних пристроїв. Так, охоплення сайту вперше перевищило 24% українських користувачів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація