"Такого в нас ще не було": Вакарчук розповів деталі унікального концерту "Океану Ельзи" на ВДНГ

"Такого в нас ще не було": Вакарчук розповів деталі унікального концерту "Океану Ельзи" на ВДНГ

Фото: facebook.com/okeanelzyofficial

Музикант готує величезний за масштабами виступ.

Гурт "Океан Ельзи" на чолі з лідером Святославом Вакарчуком, який нещодавно оголосив про "демократичний" концерт на ВДНГ, готує фанам дійсно приголомшливий подарунок.

Як розповів Вакарчук на офіційній сторінці "О.Е." у Facebook, концерт на території Виставкового центру стане чи не наймасштабнішим  за всю історію колективу. Гурт планує встановити сцену з оглядом на 360 градусів, розгорнути фан-зону на чотирьох гектарах ВДНГ. Спеціально для цього виступу "Океан Ельзи" везе дах з Європи, а за світлове шоу взявся литовський друг "океанів" Арвідас.

"Лише уявіть собі: величезна фан-зона (більша, ніж на "Олімпійському"), посередині - кругла сцена з оглядом на 360 градусів, дах для цієї сцени везуть з Європи, світлове шоу спеціально до цього концерту розробляє наш литовський друг Арвідас, 400 квадратних метрів екранів, 4 гектари фан-зони, десятки тисяч людей разом та 100% рок-н-рол! У нас було різне, але такого у нас ще не було!" – повідомив Святослав Вакарчук та закликав вчинити як "океан", який "не мовчить".

"Океан не мовчить, не мовчи і ти! Прийди і додай свій голос", – сказав музикант.

Нагадаємо, тим часом у ЗМІ з'явилася інформація, що Вакарчук зібрався брати участь у парламентських виборах і навіть знайшов главу штабу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація