Талановита Ольга Сумська подалася у дизайнерки, а її чоловік – у співаки

Талановита Ольга Сумська подалася у дизайнерки, а її чоловік – у співаки

Талановита Ольга Сумська подалася у дизайнерки, а її чоловік – у співаки

Актриса ще з дитинства захоплювалася створенням ескізів одягу.

Акторка Ольга Сумська, яка озвучила в українському дубляжі Малефісенту у фільмі "Чаклунка. Повелителька темряви", стала дизайнеркою, йдеться у "Світському житті".

Бути дизайнеркою Сумська мріяла ще з дитинства.

"Ще одна моя улюблена професія, про яку я мріяла змалечку, - це професія дизайнерки. Всі мої зошити були змальовані ескізами у найдрібніших деталях. Матуся їх зберегла", - зізналася актриса.

Чоловік Ольги Віталій Борисюк пригадав, як на початку їхніх стосунків вона шила йому сорочки.

"Коли ми тільки познайомилися з Олею і почали зустрічатися, вона пошила для мене десь двадцять сорочок. Ще вона обшивала маму і сестру. Навіть зараз десь сімдесят відсотків суконь, які дизайнери шили для Олі, були за її ескізами", - розповів актор.

Сумська додала, що має вдома три швейних машинки.

Чоловік актриси теж вирішив спробувати себе у новій професії – він зайнявся співочою діяльністю. Віталій виконує пісні у стилі шансон і навіть вже гастролює.

"І Оля, і я, і ще деякі артисти у нашій країні називають себе "поліфоністами", а по-простому - "багатостаночниками", - сказав Борисюк.

Чому Ольга Сумська почала захоплюватися дизайном

Чому Ольга Сумська почала захоплюватися дизайном

Сумська зізналася, що після публікації у соціальній мережі відео виступів чоловіка отримує безліч позитивних коментарів, які надихнули їх діяти.

"Виклавши у соцмережі сольні виступи Віталія, я отримала коментарі під ними, які нас підштовхнули до рішучих дій - треба розпочинати сольну кар’єру, їздити з концертами. Тому що там шалені компліменти, яких навіть я не говорила своєму чоловікові", - зауважила актриса.

Віталій навіть припускає, що, можливо, і Ольга розпочне свою сольну кар’єру.

"Наприклад, у стилі Даліди. "Мі" четвертої октави, у Олі колоратурне сопрано", - зазначив актор.

Нагадаємо, нещодавно мама Ольги Сумської, заслужена артистка УРСР Ганна Іванівна Сумська, відсвяткувала 86-й день народження. З цієї нагоди актриса опублікувала світлини та відео зі своєю мамою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація