"Танці з зірками": Булітко та Дікусар розчулили до сліз чуттєвим контемпом

"Танці з зірками": Булітко та Дікусар розчулили до сліз чуттєвим контемпом

"Танці з зірками": Булітко та Дікусар розчулили до сліз чуттєвим контемпом

Фото: instagram.com/tanci1plus1

Пара присвятила танець близьким людям, яких втратили.

Щойно під час п'ятого прямого ефіру шоу "Танці з зірками" одні з фаворитів проєкту Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар розчулили до сліз чуттєвим виконанням контемпу.

Так, сьогоднішній ефір  відбувається під темою "Рік, що змінив життя". За словами Вікторії для неї таким став минулий рік, коли загинула її подуга та колега за "Дизель шоу" Марина Поплавська. 

Свій чуттєвий контемп учасники присвятили близьким людям, яких вони втратили та через зворушливі емоційні рухи передали, як важливо цінувати час з близькими учасники, чим розчулили багатьох до сліз.

Так, Катерина Кухар майже зі сльозами на очах заявила, що пара з легкістю може посісти позицію фаворитів та подякувала за такий вибір танцю.

"Я дуже вдячна команді "1+1" за те що присвятили цей номер бизьким людям, які пішли від нас і яких з нами більше немає. Ви з легкістю можете стати фаворитами цього шоу. Єдине про що не варто забувати, що у контемпі дуже важлива мова стоп. але у вас все попереду", - прокоментувала танець балерина.

А от Франциско Гомес та Влад Яма залишились не дуже задоволеними танцем пари, тому загальні оцінки були не найвищими. У сумі балів пара отримала 25.

Нагадаємо, минулого ефіру проєкт покинула пара Надії Матвєєвої та Валерія Шохіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація