"Танці з зірками": Дар'я Петрожицька влаштувала справжній стриптиз на паркеті

"Танці з зірками": Дар'я Петрожицька влаштувала справжній стриптиз на паркеті

Зірка перевтілилася в героїню стрічки 9 1/2 тижнів.

Щойно на паркеті оновленого шоу "Танці з зірками" виступила пара Дар'ї Петрожицької та Ігора Гелуненко.

Однак такою пристрасною цю пару глядачі не бачили. У сьогоднішньому ефірі, присвяченому світовому кіно, пара перевтілилася у героїв фільму "Дев’ять з половиною тижнів" і станцювали гарячу румбу під композицію Джо Кокера - You Can leave Your Hat On.

Виступ пари розпочався з ефектного стриптиза Дар'ї, яка під музику еротично зняла з себе піджак та спідницю, залишившись у мереживному відвертому вбранні.

Однак не всі судді високо оцінили майстерність пари. Так, якщо Григорій Чапкіс був у захваті від пристрасті пари, то Катерина Кухар залишилась незадоволена танцем.

Дар'я я облачу свою критику у зрозумалу для актора термінологію. Не вірю, як сказав би Станіславський. Вам не завадило б взяти майстер-клас з сексуальності у Надії Мейхер

прокоментувала виступ Катерина

Прекрасний номер, мене вразило. Це було те, про що я говорив кілька ефірів поспіль, що пристрасть це запорука великого кохання. Ви показали це. Ви впоралися цілком

заявив Гргорій Миколайович
Загалом пара отримала не дуже високі бали від суддів - 29.

Нагадаємо, минулого тижня абсолютним лідером стала пара Надіїі Мейхер та Кирила Васюка. Це перша пара, яка отримала максимальні 40 балів в новому сезоні шоу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація