"Танці з зірками": Ольга Фреймут влаштувала справжню боротьбу за чоловіка з Лесею Нікітюк

"Танці з зірками": Ольга Фреймут влаштувала справжню боротьбу за чоловіка з Лесею Нікітюк

"Танці з зірками": Ольга Фреймут влаштувала справжню боротьбу за чоловіка з Лесею Нікітюк

Фото: instagram.com/tanci1plus1

Тріо виконало пристрасну румбу.

Щойно у дев'ятому ефірі проєкту "Танці з зірками", під час якого на паркет повернулися улюблені учасники минулих сезонів, виступила пара Ольги Фреймут та Іллі Падзини, до яких приєдналася учасниця минулого сезону, "королева ламінату" Леся Нікітюк.

Тріо виконало пристрасну румбу втрьох під пісню Goldeneye 007.

За сюжетом Ольга, яка з'явилась на паркеті у сексуальному вбранні та з червоними губами, заскочила свого партнера Іллю у ліжку з Лесею, після чого розпочала боротьбу з нею за увагу чоловіка.

Танець тріо судді оцінили не надто високо, але зауважили, що Ольга запросила важку артилерію в особі Лесі.

Щодо пристасті, то було непогано, особливо початок — це був момент на мільйон. Мені здається, я розумію, в чому проблема. Крім координації треба вчити не тільки рухи і порядок дій, але накладати їх на рахунок і ритм. У вас поки що це не виходить

заявив Влад Яма

А от Григорій Чапкіс зацінив постановку номеру, заявивши, що ревнощі — це руйнівне почуття.

Кохання нам приносить не тільки радість та щастя, а й іноді сльози та горе. Ревнощі — це біда нашого життя, яка вбиває багато людей. Тому за щастя треба боротися. А ви боретеся тут, щоб пропагувати щастя та любов.

зазначив Григорій Миколайович

Загалом пара від суддів отримала 35 балів.

Нагадаємо, у сьогоднішньому ефірі пари, які потраплять до зони ризику, боротимуться за шанс залишитися в проєкті. Їм доведеться продемонструвати танець, який стане для них сюрпризом. Рішення, хто з них пройде далі, ухвалюватимуть судді, оцінюючи технічну підготовку пари. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація