"Танці з зірками": Позитив стане учасником нового сезону шоу

"Танці з зірками": Позитив стане учасником нового сезону шоу

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Артист прийняв виклик від alyona alyona.

Восени на телеканалі "1+1" стартує четвертий сезон оновленого проекту "Танці з зірками". Протягом кількох тижнів в соціальних мережах поширюється #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, під час якого учасники нового сезону передають один одному танцювальний виклик та запрошують взяти участь у шоу

Так, сьогодні стало відомо, що артист і саундпродюсер, учасник гуртів MOZGI та “Время и Стекло” - Позитив прийняв виклик #танціззіркамиchallengе від реп-виконавиці alyona alyona.

Фото: instagram.com/positiff

Співак опублікував на сторінці в Instagram відео, де повідомляє про свою участь у шоу. На відео артист з’являється на трьох локаціях: у власному автомобілі, квартирі та студії, де він постійно чує  саундтрек проекту "Танці з зірками". Врешті на екрані телефону Позитив бачить відео, де alyona alyona звертається до нього зі словами: “Позитив, давай без негативу - ти наступний!”. 

У фінальному кадрі свого відео Позитив вже у сценічному костюмі повідомляє, що приймає виклик від alyona alyona та передає його фронтмену гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” Сергію Танчинцю

Насправді, все життя танці даються мені складно. І я вірю, що шоу зблизить мене з цим складним і кропітким мистецтвом. А ще допоможе подолати себе і свій страх бути на сцені без мікрофона. Хочеться показати себе з нового боку, який мало хто знає. І вже зараз, на етапі підготовки, чим краще починає виходити, тим більше цей процес мене затягує. Кожному артисту потрібно йти вперед і розвивати різні грані себе - і це буде новий крафт, який я сподіваюся опанувати в шоу. Чекаю цих нових емоцій!

прокоментував Позитив свою участь у шоу

Цікаво, що сьогодні український дизайнер Андре Тан на своїй сторінці у Instagram повідомив, що не приймає #танціззіркамиchallenge, який йому передав Дмитро Танкович. Відео-відповідь дизайнер записав на одный з італійських фабрик тканин, де зараз він підбирає тканини для нової колекції.

Незабаром стане відомо, чи прийме рок-співак Сергій Танчинець виклик у #танціззіркамиchallenge та чи приєднається на паркеті до інших учасників. 

Нагадаємо, наразі вже відомі імена трьох суддів нового сезону: Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс оцінюватимуть танцювальні здібності зіркових учасників у новому сезоні шоу. 

Зірковими учасниками четвертого оновленого сезону шоу “Танці з зірками” вже стали: Олег Винник, партнеркою якого у шоу стала Олена Шоптенко; Надія Мейхер, яка вийде на паркет з Кирилом Васюком; Санта Дімопулос, яка змагатиметься за перемогу у шоу з партнером Максом Леоновим; Тарас Цимбалюк у парі з Яною Заєць;  Дарина Петрожицька з Ігорем Гелуненком, Юлія Саніна з Дмитром Жуком; Слава Камінська з Дмитром Дікусаром; Дмитро Танкович з Ілоною Гвоздьовою, alyona alyona з Юрієм Гуричем та Позитив. 

Традиційно у шоу "Танці з зірками" беруть участь зірки. У парах з професійними хореографами вони танцюють для глядачів, які у свою чергу голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги.

Прем’єра нового четвертого сезону "Танців з зірками" відбудеться цієї осені на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація