"Танці з зірками": стало відомо ім'я другого судді проєкту

"Танці з зірками": стало відомо ім'я другого судді проєкту

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Вже вчетверте крісло журі займе Влад Яма.

Сьогодні у ранковому шоу "Сніданок з 1+1" незмінний суддя "Танців з зірками" Влад Яма розповів, що буде оцінювати танці зірок і у новому сезоні, який глядачі "1+1" побачать вже восени.

Влад заінтригував глядачів, зазначивши, що у четвертому сезоні танцювального шоу буде дивовижний зірковий склад учасників:

По секрету вам скажу, що я знаю декількох зірок, які братимуть участь у новому сезоні, і це буде щось неймовірне. Ми вже охрестили цей сезон "платиновим". Я вже з нетерпінням чекаю на прямі ефіри, хочу дивуватися та захоплюватися сам, і щоб такі ж емоції отримували наші глядачі. Я в передчутті

розповів суддя

Він пожартував, що кожного разу перед новим сезоном "Танців з зірками" хвилюється, як вперше, а під час оцінювання виступів учасників просто намагається казати правду.

Влад Яма, наступний суддя “Танців з зірками”, про очікування від нового сезону шоу 

Влад Яма, наступний суддя “Танців з зірками”, про очікування від нового сезону шоу 

Нагадаємо, що у третьому сезоні членом журі були емоційний Франсіско Гомес, прискіпливий Влад Яма, сувора Катерина Кухар та легендарний Григорій Чапкіс.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Ведучі "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, чию танцювальну майстерність Влад Яма оцінював у минулих сезонах, влаштували хореографу іспит, запросивши "на паркет". Для судді це стало справжньою несподіванкою, але він блискуче зімпровізував, виконавши невластивий йому хіп-хоп, і навіть показав декілька балетних рухів. А Руслан та Людмила високо оцінили майстерність Влада, поставивши йому 50 балів.

Вже незабаром стануть відомі імена зіркових учасників та ведучих нового четвертого сезону проекту, а хто сяде у суддівські крісла, крім Катерини Кухар та Влада Ями, розкажуть в ефірі "Сніданку з 1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація