"Танці з зірками": стало відомо ім'я першого зіркового учасника проєкту

"Танці з зірками": стало відомо ім'я першого зіркового учасника проєкту

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Своїми танцювальними здібностями глядачів дивуватиме Олег Винник.

Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон шоу "Танці з зірками".

Тож напередодні в соцмережах розпочався #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, за допомогою якого учасники нового сезону передаватимуть танцювальний виклик одне одному із запрошенням взяти участь у шоу.

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Першим зірковим учасником нового сезону став кумир мільйонів – Олег Винник. Про це стало відомо з відео, яке співак розмістив на власних офіційних сторінках у соціальних мережах та яким розпочав цьогорічний #танціззіркамиchallenge.

У ролику Винник на порожньому стадіоні запросив усіх дивитись "Танці з зірками" та виконав декілька звабливих рухів, заспівавши рядки із власних пісень. Олег кинув виклик колишній учасниці культового гурту "ВІА Гра" та українській акторці Надії Мейхер.

Найкрасивіше і найскладніше для мене - це танець. Легкої краси не буває. Краса вимагає багато праці. Тільки через подолання труднощів людина досягає нових вершин. І проєкт "Танці з зірками" - прекрасна платформа для цього

прокоментував Олег свою участь у шоу

Зовсім скоро стане відомо, чи прийме Надія Мейхер #танціззіркамиchallenge. Також незабаром розкриються імена ведучих та суддів нового четвертого сезону проєкту.

Нагадаємо, що наразі вже відомі імена трьох суддів нового сезону, а хто сяде у суддівські крісла, крім Катерини Кухар, Влада Ями та Григорія Чапкіса, розкажуть в ефірі "Сніданку з 1+1".

Прем’єра нового четвертого сезону "Танців з зірками" відбудеться цієї осені на "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація