"Танці з зірками": стало відомо, з ким Ольга Фреймут вийде на паркет

"Танці з зірками": стало відомо, з ким Ольга Фреймут вийде на паркет

Фото: instagram.com/tanci1plus1

Партнером ведучої став танцюрист та хореограф багатьох телевізійних проєктів.

Ведуча Ольга Фреймут повідомила, що приймає виклик #танціззіркамиchallenge та завершує цьогорічний челендж. Тож тепер вона змагатиметься за кубок переможця на шоу "Танці з зірками".

Сьогодні стало відомо, з ким саме вийде на паркет зірка.

Партнером Ольги Фреймут став танцюрист та хореограф багатьох телевізійних проєктів - Ілля Падзина, який вперше братиме участь у шоу.

Ольга Фреймут та Ілля Падзина / Фото: instagram.com/tanci1plus1

Злата (донька ведучої - прим.ред) деякий час слідкувала за діяльністю Іллі, вона давно займається танцями і сказала, що Падзина у світі танцівників користується високим авторитетом, ставить хореографічні шоу в США та Європі. З миті знайомства я жодного разу не пошкодувала - Ілля може годинами відшліфовувати зі мною якийсь крок, поки все не буде ідеальним, ми займаємося по п'ять годин на добу. Він заради проєкту відмовився від роботи в Берліні

зазначила телеведуча

Нагадаємо, прем'єра нового четвертого сезону "Танців з зірками" відбудеться цієї осені на "1+1". Наразі вже відомі імена трьох суддів нового сезону: Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс будуть оцінювати танцювальні здібності зіркових учасників у новому сезоні шоу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація