"Танці з зірками": у півфіналі проекту на паркет вийде маленька донька Лілії Ребрик

"Танці з зірками": у півфіналі проекту на паркет вийде маленька донька Лілії Ребрик

"Танці з зірками": у півфіналі проекту на паркет вийде маленька донька Лілії Ребрик

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Одну з постановок пари виконають з одним з танцівників, який вже вибув з проекту, іншу – з дітками.

Цієї неділі, 22 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" відбудеться півфінал легендарного оновленого проекту "Танці з зірками".

З кожним ефіром складність постановок зростає, адже зовсім скоро Україна обере найкращу танцювальну пару країни.

За "крок" до грандіозного фіналу "Танців з зірками" всі зіркові учасники станцюють по два танці: з бальної та сучасної хореографії. Одну з постановок пари виконають з одним з танцівників, який вже вибув з проекту, іншу – з дітками. Так, Надя Дорофєєва та Євген Кот своєю зворушливою постановкою торкнуться проблеми стосунків батьків та дітей:

"Сьогодні я щаслива танцювати разом з маленькою, але дуже талановитою дівчинкою, тому що насправді діти нас багато чому вчать: бути справжніми, відвертими, не соромитися бути самими собою. Завдяки тренерству у проекті "Голос.Діти-4" і участі у "Танцях з зірками" я відкрила для себе неймовірну кількість талановитої малечі. Нашим танцювальним номером ми з Женею прагнемо надихнути всіх батьків прислухатися до своїх дітей та підтримувати їх", - поділилась Надя Дорофєєва.

Своєю чергою, Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко розкажуть історію про двох сиріт. Цікаво, що у номері візьме участь донька хореографа "Танців з зірками" Андрія Дикого та одної з ведучих зіркового балкону Лілії Ребрик. 

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко

Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова вийдуть на головний паркет країни, зістарівшись на 40 років: пара виконає чарівний номер про людей літнього віку, які згадали молодість та закружляли у танго разом зі своїми онуками. А Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко запросять малечу у чарівний світ казки, вхід у яку пролягатиме через чарівну шафу.

Спеціальними гостями півфіналу "Танців з зірками" стане танцювальна студія "D.SIDE DANCE STUDIO"  та  популярне поп-оперне тріо "Il Volo",  в складі двох тенорів П'єро Бароне, Іньяціо Боскетто і баритона Джанлуки Джінобле. Цікаво, що виступ молодих та талановитих італійців стане першим в Україні. Хто складе пару Юрію Горбунову на зірковому балконі – досі залишається таємницею.

Поп-оперне тріо "Il Volo"

Зазначимо, що учасники "Танців з зірками" танцюватимуть під живе виконання оркестру та учасників "Голосу країни" Марти Адамчук, LAUD (Влад Каращук) та Влада Беліка.  

Нагадаємо, що вже цієї неділі у півфіналі глядачі побачать на паркеті пари Наталі Могилевської та Ігоря Кузьменка, Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, Ахтема Сеітаблаєва та Олени Шоптенко, а також Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової.

Дивіться півфінал оновлених "Танців з зірками" 22 жовтня о 21:00 на телеканалі "1+1".

Наступна публікація