"Танці з зірками": Влад Яма назвав, хто найбільше його здивував після першого епізоду

"Танці з зірками": Влад Яма назвав, хто найбільше його здивував після першого епізоду

"Танці з зірками": Влад Яма назвав, хто найбільше його здивував після першого епізоду

Фото: пресслужба каналу "1+1"

Суддя шоу поділився враженнями від першого прямого ефіру.

На каналі "1+1" успішно стартував новий сезон танцювального шоу "Танці з зірками".

У першому випуску на прихильників проєкту чекало безліч сюрпризів, серед яких: виступи всесвітньовідомого балету Light Balance, та дует мультиартиста MONATIKа і співачки Вєри Брежневої, які виконали популярний хіт "ВЕЧЕРиНОЧКА".

Та найбільше глядачі чекали на перший танець від зіркових учасників нового сезону, який цього року називають "платиновим", адже це чи не найяскравіший зірковий склад учасників за всю історію шоу.

У студії "Сніданку з 1+1" суддя проекту Влад Яма поділився враженнями від першого ефіру та назвав зіркові пари, які найбільше вразили незмінного суддю проєкту:

Мене дуже здивувала Санта Дімопулос – технічно її танець був майже бездоганний. Як для першого ефіру - це неймовірно. Я не міг навіть уявити такого. Також мені запам’яталися Надія Мейхер і Тарас Цимбалюк. Саме ці три пари за результатами першого ефіру я для себе виділив, як головних претендентів на перемогу. Але це лише перший ефір, і все може змінитися

зазначив суддя

Влад Яма поділився враженнями від першого ефіру "Танців з зірками 4"

Влад Яма поділився враженнями від першого ефіру "Танців з зірками 4"

За правилами проєкту, у першому ефірі глядацьке голосування не відбулося, тому жодна пара не покинула шоу. Попри це судді були вимогливими у своїх оцінках щодо виступів учасників. За їхніми результатами, першу сходинку у таблиці посіли Санта Дімопулос та Макс Леонов. Оцінюючи виступ пари Санти Дімопулос та Макса Леонова, Влад Яма подякував їм за професійну хореографію на паркеті та власний спокій за майбутнє сезону:

Санта Дімопулос та Макс Леонов / Фото: пресслужба каналу "1+1"

Тепер я знаю, що в цьому сезоні все буде в ажурі. Дякую

зауважив суддя проєкту 

Катерина Кухар назвала Санту Дімопулос "головною пантерою проєкту" та зазначила: "Я думала, що після "самби-убивці", це вже ніхто не зможе повторити, але ми з колегами сьогодні задоволені".  А Григорій Чапкіс зазначив, що пара готова підкорити Бразилію своїм танцем.

Нагадаємо, вже від наступного ефіру можна буде відправляти SMS-голоси за своїх фаворитів, а також голосувати за допомогою мобільного застосунку 1plus1 video, у якому "Суперголос" дорівнює 7 SMS-повідомленням.

Над виробництвом проєкту працює команда Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

Дивіться шоу "Танці з зірками" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація