"Танці з зірками": Юлія Саніна прокоментувала участь у шоу та розповіла про свій кубок

"Танці з зірками": Юлія Саніна прокоментувала участь у шоу та розповіла про свій кубок

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Співачка зауважила що дива не сталося.

Суперфіналістка "Танців з зірками", фронтвумен гурту THE HARDKISS Юлія Саніна прокоментувала свою участь у шоу.

Так зірка, яка посіла почесне друге місце, поступившись Санті Дімопулос, у своєму Instagram опублікувала пост, в якому зауважила, що ні про що не жалкує і кубок переможців не був її метою.

Співачка зауважила, що проєкт допоміг їй стати ще впевненішою у собі та не приховувати своїх емоцій.

Дива не сталося. Може бути тому, що ми все таки живемо в реальному світі, а не в казці. Озираючись назад, точно скажу, що не шкодую ні про що. Кожна хвилина шоу дала мені так багато досвіду, почуттів і особистісного зростання, на які у інших йдуть роки. Я ж не за кубком туди йшла. Я йшла туди за собою. Так, я завжди була сильною, морально стійкою, але тепер я стала в рази впевненіша в собі, зрозуміла, що можливості мого тіла і психіки безмежні, я тепер не боюся різних емоцій і знаю, як їх показати вам.

зазначила Юлія

Також артиста зазначила, що все що відбувалося наприкінці суперфіналу, коли оголошували імена переможців, вона перебувала наче в тумані.

Юлія наголосила, що свій кубок переможців, вона віддала на аукціон, оскільки їй достатньо любові прихильників.

Суперфінал минув для мене в настрої "Отримати задоволення і Запам'ятати". Мені це вдалося! Шоу результатів було, як в тумані. Ми з Дімою говорили про важливе для нас, потім говорила Санта, потім чужий кубок опинився в моїх руках і був поставлений на підлогу. На наступний день: ранній підйом, сонний ефір, два кубки і моє рішення відправити свій на аукціон. Ви голосували за мене, ви вболівали за мене, ваші квіти щотижня стояли у мене в гримерці! Мені не потрібні чужі кубки, коли у мене є така любов

зауважила співачка

У своєму дописі Саніна також не забула подякувати усім організаторам шоу, суддям, ведучим та всім іншим, хто був причетний до проєкту.

Окрему увагу Юлія приділила своєму партнеру Дмитру Жуку.

Дмитро Жук - найважливіша і така потрібна в цей складний період людина. Частково сказала тобі особисто, частково ніколи не зможу висловити, тому що це більше слів. Дякую. Я все запам'ятаю і пронесу надовго. Я так хотіла, щоб ти переміг! Ми зробили все, що від нас залежало, і навіть більше. Танцювати з тобою було найбільшим задоволенням

написала співачка

Шанувальники у коментрях також висловили своє захоплення участю зірки у шоу.

  • Ти така справжня і неймовірна. Обожнюю і надихаюся!
  • Юлія ви дуже старалися і у вас величезний зріст.
  • Як жити по неділях тепер без вас?
  • Ти і так була космосом для нас. А тепер ти Всесвіт, який вміщує в собі безліч безмежних космосів! Любимо і дуже цінуємо.

Нагадаємо, "Танці з зірками" на "1+1" залишаються найкращим танцювальним шоу осені на українському телебаченні. Середній рейтинг сезону склав 4,4%, частка – 17,2% за аудиторією 18-54 (50+). Охоплення за сезон – 14,7 млн (4+, Україна).

Повʼязані теми:

Наступна публікація