#танціззіркамиchallenge: Полякова прийняла виклик і передала естафету Шоптенко та популярному актору

#танціззіркамиchallenge: Полякова прийняла виклик і передала естафету Шоптенко та популярному актору

Фото: прес-служба Олі Полякової

Співачка підтвердила свою участь у проекті.

Наразі вже відома дата прем'єри оновлених "Танців з зірками". Глядачі зможуть побачити шоу від 27-го серпня. Тим часом, в Україні продо #танціззіркамиchallenge телеканалу "1+1", в рамках якого стане відомий повний зірковий склад проекту.

Майже тиждень українці чекали на відповідь на #танціззіркамиchallenge популярної співачки Олі Полякової.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

І вже сьогодні артистка зізналась, що приймає виклик від майбутнього члена журі "Танців з зірками" MONATIK та запевнила, що продемонструє свої найкращі танцювальні здібності на головному паркеті країни, адже на концертах їй доводиться танцювати за десятьох.

"Я приймаю #танціззіркамиchallenge, тому вже 27 серпня буду танцювати для Вас, мої любі, на головному паркеті країни", - підписала відео співачка.

Своєю чергою, Оля Полякова передала #танціззіркамиchallenge українському актору на учаснику "Ліги Сміху" Юрію Ткачу та відомій танцівниці і переможниці першого сезону "Танців з зірками" Олені Шоптенко. Хто з зірок прийме виклик стане відомо незабаром.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Олена Шоптенко - відома українська танцівниця, чемпіонка світу з латиноамериканських танців. Разом з популярним актором та ведучим Володимиром Зеленським перемогла у першому сезоні "Танців з зірками" 10 років тому. Лауреат всеукраїнської премії "Жінка ІІІ тисячоліття" в номінації "Перспектива", а також член журі дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Юрій Ткач – український актор, фронтмен команди КВК "Дніпро" та учасник "Ліги сміху" на телеканалі "1+1". Актор скечкому "Країна У" на телеканалі "ТЕТ", а також володар кубка Президента України "КВН-2012".

Тим часом, #танціззіркамиchallenge вийшов за рамки проекту та став всеукраїнським. До челенджу вже долучилися такі популярні зірки, як співак Володимир Дантес, ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін, модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич, а також  жителі з різних куточків України і навіть тележурналісти.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Взяти участь у челенджі можуть всі охочі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до #танціззіркамиchallenge. Автору найкращого ролика ведучі "Сніданку з 1+1" подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер "Голосу. Діти-4" Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко, співачка Камалія та "суперблондинка" Оля Полякова. Співак і тренер "Голос. Діти-4" MONATIK та всесвітньо відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту,  а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим "Танців з зірками" залишиться Юрій Горбунов.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Новий сезон легендарного проекту  "Танці з зірками" вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими декораціями.

Cтежте за #танціззіркамиchallenge у соціальних мережах телеканалу "1+1" та на сторінках зірок.

Повʼязані теми:

Наступна публікація