TARABAROVA вперше прокоментувала свою вагітність

TARABAROVA вперше прокоментувала свою вагітність

TARABAROVA вперше прокоментувала свою вагітність

Фото: Світське життя

Співачка розповіла, як почувається у новому стані.

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка очікує на народження первістка, вперше прокоментувала свою вагітність, йдеться у "Світському житті".

Співачці до шостого місяця вдалося приховувати свій стан.

 

 

"Чесно кажучи, я так вдячна своїй дитині, що вона мені не робить нічого поганого. У мене був токсикоз, але невеличкий, було погано, але на третьому місяці одразу стало легше. Тобто немає ніяких ананасів з куркою вночі. Єдине тільки, що важко вдягати підбори", - прокоментувала свій стан виконавиця.

 

Світлана Тарабарова поділилася подробицями про вагітність

Світлана Тарабарова поділилася подробицями про вагітність

 

Також майбутня мама повідомила, що у декретну відпустку не збирається і співатиме до самих пологів.

"У мене такий план, співати до останнього разом з дитиною. У нас вже є перший концерт через місяць після пологів", - зауважила TARABAROVA.

Артистка повідомила загалу про свій стан у досить оригінальний спосіб, з'явившись на церемонії нагородження премії  у вбранні, яке підкреслює її цікавий стан.

"Це фішка, яку придумав мій чоловік, за що я йому вдячна. Бо мені так легше, один раз вийти і зі всіма поділитися, що в мені зростає новий всесвіт", - розповіла Світлана.

 

 

Але, на кого чекає подружжя співачка не повідомила.

Також TARABAROVA зауважила, що вони з чоловіком, який старший за неї на 14 років, довго мріяли і хотіли дитину.

"Він мріяв про дитину, взагалі ми обоє мріяли про нього. Ми дуже хотіли, намагалися, але коли "забили" все вийшло", - повідомила артистка.

 

 

Нагадаємо, що у кліпі на пісню "Маніфест" Тарабарова перебувала на четвертому місяці вагітності та брала участь у складних хореографічних постановках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація