Таран підкорювала дикі грецькі півострови, а Вітвіцька знайомилася з екзотичним Марокко

Таран підкорювала дикі грецькі півострови, а Вітвіцька знайомилася з екзотичним Марокко

Соломія Вітвіцька відпочивала у Марокко / Фото: Facebook

Ведучі 1+1 розповіли, як вони провели своє літо.

Літні канікули пройшли дуже стрімко і непомітно, однак кожному є що згадати і розповісти про свій літній відпочинок.

Так, ведучі каналу 1+1 саме цього літа здійснили свої найзаповітніші мрії під час відпустки, чим поділилися з ТСН.ua

Руслан і Людмила мандрували мальовничими Карпатами

Приміром, напарниця Руслана Сенічкіна по "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір з захопленням розповіла, що вперше за останні декілька років відправилася збирати гриби

"Нарешті вперше за кілька років збирала гриби! Кілька років поспіль в мене просто не виходило поїхати в Карпати в потрібний період. Але цього разу вдалося. Дуже люблю збирати гриби", - поділилася Барбір, яка, до речі, родом з Західної України.

Сенічкін ледь не збив корову в Карпатах / Фото: kremlin.ru
Між тим колега Людмили Руслан Сенічкін теж не встояв перед Карпатами. Саме там ведучий насолоджувався мальовничою природою і дихав свіжим повітрям. Проте відпочинок Сенічкіна у Карпатах не обійшовся без смішної пригоди

"Ледь корову не збив в Карпатах. Їх там дуже багато. І всі привчені до самостійності ще змалечку – виходять з хати і йдуть собі в гори. Ну, і пересуваються по дорогах, як хочуть. Я зрозумів, що справжні господарі Карпат – це корови, кози, а вже потім гуцули", - зауважив Руслан.

Соломія Вітвіцька захоплювалася марокканськими традиціями

"Справжня українка" і ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька після важких робочих буднів проміняла височенні підбори і симпатичні сукні на прості шорти і футболку та слідом за Барбір і Сенічкіним з величезним похідним рюкзаком відправилася підкорювати карпатські гори.

У компанії друзів Соля, як і належить справжній туристці, ночувала в палатці, готувала їжу на вогні та співала пісень під гітару до ранку.

Після спортивного турпоходу Вітвіцька поїхала ніжитися під яскравим сонцем Марокко. Там ведуча провела справжній екзотичній відпочинок. Фотографувалася зі зміями та мавпами, каталася на місцевому транспорті – віслюкові. Проте найбільше Солю вразило місто Волюбіліс, яке знаходиться біля підніжжя Атласних гір

"Марокко - спокійний край, де криється стільки загадок поколінь, і мені тут дуже добре...особливо…", - описала свій відпочинок Вітвіцька.

Анатоліч з родиною поїхав до Криму і відірвався на концерті Роббі Вільямса

Тим часом, як "сніданківці" Руслан і Людмила дихали свіжим повітрям у Карпатах, ще один ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч повіз родину на схід України, до сонячного Криму.

Анатоліч з родиною пірнав у Чорному морі в Криму / Фото: прес-служба ведучого
За словами Анатоліча, Крим – "це місце його родини". Йому подобається тутешній клімат і саме тут він почувається як вдома.

"Возили старшу донечку в зоопарк і на Поляну казок. Аліса у нас дуже любить коней, тому для неї поїздка на Ай-Петрі стала великим сюрпризом, де її чекала прогулянка на конях", - поділився ведучий.

Проте самого Анатолія найбільше вразив концерт улюбленого співака Роббі Вільямса в Німеччині.

"У мене найяскравіше враження – це поїздка на концерт Роббі Вільямса в Штутгарт на початку серпня. Це було дуже круто! Найкращий концерт, який я коли-небудь бачив", - зізнався Анатоліч.

"Сімейна" Марічка Падалко дивувалася ставленню до дітей в Чорногорії

А от "ранкова" колега Анатоліча, ведуча "ТСН. Ранок", Марічка Падалко цього літа надала перевагу Чорногорії. Саме туди ведуча з чоловіком та наймолодшою донечкою Катрусею поїхала, аби відпочити від роботи.

Як потім зізналася Марічка, вона в жодному разі не жалкує про свій вибір. За словами ведучої, у цьому місці перше, що її здивувало, було ставлення до маленьких дітей.

"Ставлення до дітей у Чорногорії мені нагадало ставлення в Італії - на них всі звертають увагу, захоплюються, намагаються розважити. Тут ви ніколи не почуватиметеся ніби "винними", що ви з дитиною, а вона може комусь заважати", - поділилася враженнями Марічка.

Також неперевершене враження на Падалко справили чорногорські мальовничі краєвиди.

Лідія Таран подорожувала дикими грецькими островами з донькою

Не менш сімейна ведуча вечірнього ТСН Лідія Таран свій відпочинок провела в компанії 6-річної донечки Василини.

Таран подорожувала Грецією з донечкою / Фото: Facebook
Дівчата вдвох на машині об'їздили майже весь півострів Халкідікі. Не потрапили вони лише на гору Афон, яку не можна відвідувати жінкам.

"Вранці годували черепаху, яка оселилася на нашому ґанку, кидали в машину ласти - і вирушали на зустріч новому дню. Чудові бухти, повністю дикі і абсолютно цивілізовані пляжі, обіди в маленьких прибережних тавернах, монастирі в скелях і неймовірної краси заходи сонця на шляху додому - такою залишиться в моїй пам'яті ця поїздка", - поділилась спогадами Лідія і додала, що кращого супутника в подорожах, аніж Василинка, нема, адже дівчинка не вередувала і з завзятістю підтримувала маму у бажанні подорожувати Грецією.

Доманський "хапався за життя" на американських гірках в Барселоні

Літньою відпусткою серед інших ведучих 1+1 вдалося відрізнитися Андрію Доманському. Активний ведучий встиг влітку побувати у трьох європейських країнах. Разом з дружиною Доманський проводив романтичний вікенд у Німеччині і Данії, а от до Іспанії пара вирушила разом з трьома своїми дітлахами.

Проте найбільше ведучого вразили височенні американські гірки в Барселоні

"Це такий відомий у всьому світі парк розваг "Порт Авентура". Саме там є найбільша у Європі американська гірка, яка називається "Шамбала". Як я можу сказати, що мені було страшно?! Звичайно, ні! Я безстрашно сміявся і дивився, як інші люди з жахом чіпляються за свої життя", - як завжди віджартувався Андрій.

Повʼязані теми:

Наступна публікація