Тарзан офіційно зізнався, що зрадив Наташу Корольову

Тарзан офіційно зізнався, що зрадив Наташу Корольову

Тарзан офіційно зізнався, що зрадив Наташу Корольову

Фото: instagram.com/tarzan___official

Стриптизер стверджує, що перебував під дієї якихось речовин.

Чоловік співачки Наталії Корольової Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, офіційно зізнався, що нещодавно зрадив кохану.

Так, 50-річний стриптизер у своєму Instagram опублікував відео, в якому зробив офіційну заяву, що дісно факт зради був. Проте наразі відео було видалене з акаунту чоловіка.

Я хочу офіційно оголосити. Стався інцидент: я зрадив свою дружину. І я відкрито про це говорю. Я не буду другим Михайлом Єфремовим: я не буду говорити, що це був не я, що це був хтось інший, або чоловік схожий на мене. Це зробив я, і відповідати за це я буду перед Богом і перед своєю дружиною

зауважив артист

Проте далі у своєму емоційному зізнанні, Тарзан наголосив на тому, що кохає тільки свою дружину, а дівчата, які проводили з ним час, накачали його "набором якихось речовин", які ввели його в стан "повного неадеквату". Після чого дами зняли відео того, що відбувалося і пішли прихопивши з собою коштовності Корольової.

Я мужик на 200%, знайте тепер. Мене розвели. Я повівся без всякого кохання. Кохання у мене одне, воно дане мені Богом. Це зроблено було навмисно. Ці сутності склеїли мене

заявив стриптизер

Зауважимо, днями з'явилася інформація, що під час вечірки Тарзана з дівчатами їхній з Корольовою будинок пограбували на 60 тисяч євро, поки співачка перебувала на відпочинку.

Примітно, що даними ЗМІ, це зробили невідомі дівчата, з однією з яких нібито має стосунки Глушко. Пізніше дівчина заявила, що не тільки переспала з ним, а й завагітніла від нього.

Нагадаємо, 2016 року СБУ України заборонила Наташі Корольовій в'їзд до України терміном на 5 років. Пізніше Корольовій все ж дозволили перетнути кордон заради похорону її бабусі. Співачка намагалася оскаржити рішення про заборону, проте програла суди.

Проте восени минулого року співачка звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням все ж таки пустити її на територію країни. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація