TAYANNA відверто розповіла, як її коханий пішов до Ані Лорак

TAYANNA відверто розповіла, як її коханий пішов до Ані Лорак

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Співачка поділилася, що пара досі разом.

Популярна українська співачка TAYANNA відверто розповіла, як її екскоханий, продюсер Єгор Глєбов пішов до Ані Лорак.

Так, виконавиця поділилася, як відреагувала на таку новину, йдеться у "Світському житті".

Було стільки бруду та інтриг: "От, він зустрічається з нею, вона успішніша. Він знайшов так ж співачку, як і ти. Але вона відоміша, тому і пішов до неї". Я розумію, що людям треба давати хліба та видовищ і вони будуть щасливі, їм більше нічого не потрібно.

прокоментувала зірка
Фото: instagram.com/anilorak

Також артистка зазначила, що Глєбов і Лорак досі разом та поділилася, чи спілкується син Даніель з батьком.

Вони разом, живуть разом, я все знаю. Він спілкується з сином, син йому телефонує, звісно рідко, тому що він від нього відвик. Але коли Єгор приїздить до Києва, ми бачимося, можемо разом пообідати, повечеряти, тобто це не табу.

поділилася знаменитість

Виконавиця розповіла, що син знає з ким зустрічається його тато. Одного разу, коли Єгор приїжджав до України, то пропонував Даніелю полетіти разом з ним до Росії, щоб познайомитися зі співачкою та її донькою Софією.

Я його відпускала, але він не дуже горів бажанням летіти кудись з батьком. Він навіть мені сам казав: "Мамо, я ж з татом бачусь дуже рідко, він мені як не тато, він просто мене зробив. Я хочу тебе берегти, я хочу бути з тобою, тому що якщо я поїду, ти ж залишишся одна. Хто тебе оберігатиме?".

розповіла зірка
Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Крім того, TAYANNA прокоментувала те, що і вона, і Ані Лорак – співачки, та ще й родом з одного міста, Чернівців.

Він себе не зраджує, думаю, і не зраджуватиме. Тим паче, що він переїхав до іншої країни і там звісно натрапив на таку ж чернівчанку, як і я. Мені здається, що нам залишається лише з’їхатися і жити великою шведською сім’єю.

додала виконавиця

В одному з інтерв’ю TAYANNA говорила, що у стосунках з продюсером мало місце домашнє насильство. Співачка відповіла, чи не думала убезпечити Ані Лорак.

Якби вона мені зателефонувала і спитала – я б їй сказала. Але чужа сім’я – нетрі. Нехай вони собі живуть і розбираються як хочуть. Можливо, такого там не буде, як було в нас, тому що кожні стосунки різні. Можливо, він вже переріс, переоцінив і переусвідомив своє життя.

поділилася співачка

Tayanna поділилася подробицями, як її чоловік пішов до Ані Лорак

Tayanna поділилася подробицями, як її чоловік пішов до Ані Лорак

Крім того, знаменитість зізналася, що наразі її серце зайняте. Співачка закохана у свого бойфренда. TAYANNA зауважила, що це людина не з шоу-бізнесу.

Дехто думає, що в мене депутат або олігарх. Ні, це простий чоловік. Він мені допомагав робити ремонт в квартирі. Так ми познайомилися і так зав’язалися стосунки.

розсекретила артистка

Нагадаємо, співачка TAYANNA зустрічалася саунд-продюсером Black Star Єгором Глєбовим три роки. У цих стосунках у пари народився син Даніель. Про роман Ані Лорак та Єгора Глєбова заговорили на початку літа минулого року, коли співачка опублікувала ніжний знімок з ним у фотоблогу.

Згодом артистка вперше розповіла про стосунки з молодим коханим.

Повʼязані теми:

Наступна публікація