TAYANNA зізналася, що її зраджував і бив екс-чоловік

TAYANNA зізналася, що її зраджував і бив екс-чоловік

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Артистка досі не може оговтатися від пережитого болю.

Співачка TAYANNA, яка представила українськомовний хіт, поділилася дуже особистим болем, який свого часу пережила.

Так, Маші Єфросиніній артистка розповіла, що колишній чоловік зраджував її.

"Зраду я пережила і я знаю, як це. Мені зраджували і не один раз, мій чоловік. Я й досі не можу пробачити, хоча ми вже давно не живемо", - сказала TAYANNA.

Та, зізналася співачка, розійшлися вони з екс-чоловіком не лише через те. Він також підіймав на співачку руку.

"І через це, і через те, що він підіймав на мене руку. Це, напевно, найбільша рана, яка може бути в жінки. Через зраду і через те що на тебе підіймають руки. При чому я не знаю, якими практиками це все з себе вичищати, тому що я займалася різними – і духовними практиками, і медитаціями. Я реально розумію, що ще не звільнилася від цього болю і цієї образи", - відверто поділилася виконавиця.

TAYANNA додала, що через пережите насильство зараз має проблеми зі знайомством з чоловіками, оскільки у неї всередині досі є образа на чоловіків.

При цьому, сказала виконавиця, вона розуміє, що колишній так поводився, оскільки "був невпевнений у собі і хотів таким чином самоствердитися".

Тим жінкам, які пережили подібне, TAYANNA дала пораду

"Я багатьом кажу, щойно таке відбувається, треба одразу йти. Не прислуховуватися до своїх почуттів, не жаліти себе, не жаліти чоловіка. Життя зміниться. Спочатку буде себе шкода. Реальний вихід з цього – втеча. Вимкнути телефон, щоб не було взагалі ніякого зв'язку з цим чоловіком, можливо, навіть і переїхати до іншого міста", - наголосила знаменитість.

Нагадаємо, що наприкінці грудня минулого року TAYANNA у екстравагантній смарагдовій сукні стала жінкою третього тисячоліття.

Повʼязані теми:

Наступна публікація