Таємна коханка Avicii опублікувала щемливе послання та показала спільні фото з діджеєм

Модель Тереза Качерова зізналась у стосунках з загиблим.

Чеська модель Тереза Качерова зізналась у стосунках з діджеєм Avicii та розповіла про їхнє спільне життя. У фотоблозі модель опублікувала фото з діджеєм та її сином від попередніх стосунків Лукою.

"Я провела останні дні ніби у сні, сподівалась, що хтось розбудить мене і скаже, що це все дурний жарт, жахлива помилка. І тільки зараз я розумію, що більше ніколи тебе не побачу", - написала Тереза у фотоблозі.

Після звісток про смерть дівчина пішла до будинку діджея, щоб "відчути його поруч". Тереза зазначила, що Тім та її син Лука стали дуже близькими.

"Я завжди тобі говорила, що Лука не пам'ятатиме життя без тебе. Тепер я сподіваюсь, що він пам'ятатиме життя з тобою. Я завжди йому нагадуватиму про тебе і показуватиму наші спільні відео, де б ми з ним не опинились", - зізнається дівчина.

 

The brightest stars burn out the fastest.

Публикация от Tereza Kačerová (@terezakacerova)

"Ти більше не прочитаєш Луці книги чеською мовою, ми не зіграємо у "монополію", ми не додивимось всього "Гаррі Поттера", я ніколи не переконаю тебе назвати нашу доньку Серафіною, ти не закінчиш татуювання на руці з моїм обличчям", - пише модель.

Качерова також зізнається, що вони з Avicii були "цілковитими протилежностями у майже всіх питаннях та переконаннях, але чудово один одного доповнювали".

"Серце болить, коли думаю, що більше не відчую твого дотику, не почую твого сміху, не побачу як сплітаються наші руки, ніколи не поцілую тебе… Я завжди намагалась приховувати наші стосунки, бо хотіла, щоб вони були тільки нашими. Думала, що ми оголосимо про нас світу, коли завагітнію від тебе. Цьому плану не судилося втілитись ", - пише Тереза.

Нагадаємо, 20 квітня у віці 28 років помер шведський діджей Тім Берглінг, більш відомий під псевдонімом Avicii. Музиканта знайшли мертвим у столиці Оману Маскаті. У його смерті не знайшли криміналу, а родина натякнула, що артист покінчив життя самогубством.

Тім Берглінг входив до десятки найбільш високооплачуваних діджеїв світу. Його статки оцінювалися в 20 мільйонів доларів на рік. Найвідоміша пісня Avicii називається Wake Me Up. Кліп на цей трек в YouTube зібрав майже 1,5 мільярда переглядів. Серед найбільш відомих його хітів також Levels і Hey Brother.

Повʼязані теми:

Наступна публікація